Κατεβάστε τώρα το τεύχος Απριλίου του Instyle εντελώς δωρεάν στο iPad

 

Το τελευταίο τεύχος του InStyle υποδέχεται την Άνοιξη με δόξα και τιμή. Ξεφυλλίστε το νέο τεύχος στο Ipad – με εξώφυλλο την Jennifer Aniston, και απολαύστε το μεγαλύτερο αφιέρωμα σε ασκήσεις και δίαιτα. Διαβάστε για όλες τις φετινές τάσεις που κολακεύουν και δείτε τα πάντα για το denim και τα παπούτσια. Αναλυτικότερα σας μιλάμε για:

-Τις πιο ωραίες πλεξίδες για τη νέα σεζόν. Με ρομαντική διάθεση, η ηθοποιός Νατάσα Εξηνταβελώνη δοκιμάζει το απόλυτο trend της φετινής άνοιξης στα μαλλιά της. Κι όμως, δεν είναι καθόλου δύσκολο να δημιουργήσετε κι εσείς αυτές τις πλεξίδες. Απλώς, ακουλουθήστε βήμα προς βήμα τις οδηγίες μας.

Όχι 1 ούτε 10 αλλά 76 νέα υπέροχα σχέδια σε παπούτσια. Γνωρίστε τα πιο εντυπωσιακά σανδάλια, τα πιο άνετα flatforms, τις πιο βολικές πλατφόρμες και τα πιο στιλάτα ψηλοτάκουνα που θα σας πάνε ένα βήμα παρακάτω στις τάσεις της φετινής άνοιξης.

ια μεγάλη συνέντευξη της σταρ Jennifer Aniston, όπου μιλάει για την καινούρια της ταινία όπου πρωταγωνιστεί, Cake, για τη σχέση της με τον αρραβωνιαστικό της Justin Theroux αλλά και για τις πολλές και διαφορετικές φήμες που έχουν κυκλοφορήσει γύρω από το όνομά της.

Το μικρό denim φόρεμα που θα γίνει το πιο βασικό κομμάτι της γκαρνταρόμπας σας αυτή τη σεζόν. Το LBD και το LWD τα αγαπάτε, αφού τα μικρά μαύρα ή άσπρα φορέματα είναι το απόλυτο πασπαρτού γνωρίστε όμως και το free spirit ξαδερφάκι τους, το LDD.

Τη Μαρία Κωνσταντάκη σε ρολο σαγηνευτικού θηλυκού. Παρόλο που αγαπά πιο πολύ τις εκκεντρικές εμφανίσεις, η ηθοποιός Μαρία Κωσταντάκη μπήκε άνετα στο ρόλο ενός σαγηνευτικού θηλυκού, υιοθετώντας τα πιο σέξι κομμάτια της νέας σεζόν σε γήινες αποχρώσεις.

…και πολλά ακόμα.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα