Κατερίνα Παπουτσάκη: Βαφή στα μαλλιά στον τέταρτο μήνα της εγκυμοσύνης της

Κατερίνα Παπουτσάκη: Βαφή στα μαλλιά στον τέταρτο μήνα της εγκυμοσύνης της

Μπορεί γενικά η Κατερίνα Παπουτσάκη να μην είναι από εκείνες τις celebrities που πειραματίζονται ιδιαίτερα με το στιλ τους, όσον αφορά στα μαλλιά της πάντως δεν ισχύει το ίδιο. Η ηθοποιός έχει αλλάξει ουκ ολίγες φορές το χρώμα και το μήκος των μαλλιών της, κυρίως για χάρη του επαγγέλματός της, επιλέγοντας κάθε φορά το look που ταιριάζει περισσότερο στον ρόλο που ενσαρκώνει. Η πιο extreme αλλαγή που την έχουμε δει να κάνει είναι όταν έγινε κατάξανθη για να παίξει την Αλίκη Βουγιουκλάκη στη σειρά Έχω ένα μυστικό του 2009.

Η ηθοποιός, διανύει μία από τις ευτυχέστερες περιόδους της ζωής της, καθώς περιμένει το δεύτερο παιδάκι της και δεν μπορεί να κρύψει την χαρά της- Γιατί να το κάνει άλλωστε; Αποφάσισε λοιπόν να συνοδεύσει αυτήν τη χαρά με μία επιπλέον τονωτική ανανεωτική αλλαγή στην εμφάνισή της και συγκεκριμένα στα μαλλιά της.

Η ηθοποιός το απόγευμα της Παρασκευής 28 Σεπτεμβρίου έκανε μία επίσκεψη στον hair stylist που εμπιστεύεται και έκανε βαφή ενώ ανανέωσε και το κούρεμα, παραμένοντας βέβαια πιστή στο χαρακτηριστικό καστανόξανθο της χρώμα, με το οποίο και την έχουμε ταυτίσει.

Δείτε τις παρακάτω φωτογραφίες:


View this post on Instagram

Happy @manos_haute_coiffure ❣️ #hairday #niceday #nofilter #nomakeup #justnicehair

A post shared by Katerina Papoutsaki (@katerina_papoutsaki) on


View this post on Instagram

Προσδεθείτε και….. Φύγαμεεε?

A post shared by Katerina Papoutsaki (@katerina_papoutsaki) on

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα