Κατερίνα Παπουτσάκη-Παναγιώτης Πιλαφάς: Ο γιος τους έγινε 2 χρονών!

Η Κατερίνα Παπουτσάκη και ο Παναγιώτης Πιλαφάς, γιόρτασαν με ένα οικογενειακό πάρτι την ημέρα της μητέρας, τα γενέθλια του Μάξιμου, ο οποίος έγινε 2 χρονών στις 3 Μαΐου (οι φωτογραφίες του μικρούλη με τους γονείς του είναι από το ΟΚ!), όπως αναφέρει το Peoplegreece.com. Σε παλιότερη συνέντευξη της στο  InStyle, αναφερόμενη στην οικογένεια της με τον Παναγιώτη Πιλαφά η Κατερίνα είχε δηλώσει: «Όταν συνάντησα τον Παναγιώτη, θέλαμε και οι δύο να κάνουμε παιδί και οι όποιες φοβίες μου για το γάμο εξανεμίστηκαν. Ο Μάξιμος ήρθε να μου τις ανατρέψει».

Η οικογένεια μετράει αντίστροφα για τις καλοκαιρινές τους διακοπές καθώς τα γυρίσματα της «Εθνικής Ελλάδος», όπου η Κατερίνα Παπουτσάκη πρωταγωνιστεί, ολοκληρώνονται και θα αρχίσουν πάλι από το Σεπτέμβρη!

Διαβάστε επίσης:

Σας περιμένουμε στις 14 Ιουνίου στο πρώτο #PeopleRun Το περιοδικό People έχει γενέθλια και το γιορτάζει. Τρέχουμε 5Κ & 1Κ, διασκεδάζουμε, απολαμβάνουμε λιχουδιές! Δηλώστε εδώ συμμετοχή

Κατερίνα Παπουτσάκη: Δεν θα πιστεύετε από πού είναι η φωτογραφία με τη μαμά της που βρίσκεται κορνιζαρισμένη στο σαλόνι του πατρικού της!

Κατερίνα Παπουτσάκη: Δείτε τη beauty μεταμόρφωση του cover girl του InStyle τεύχους Μαϊου

Κατερίνα Παπουτσάκη: «Για τα Μέσα οι παντρεμένοι, ακόμα και τέρατα να κάνουν, είναι στο απυρόβλητο».

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα