Κατερίνα Λέχου: Πληρώνεται για τον ρόλο της ως πρωθιέρεια;
Η πληρωμή της Λέχου ως πρωθιέρεια

Στο Πρωινό φιλοξενήθηκε το πρωί της Δευτέρας η Κατερίνα Λέχου. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε, μεταξύ άλλων, και για τον ρόλο της πρωθιέρειας, που θα έχει για τα επόμενα 4 χρόνια, ενώ προχώρησε και σε μια αποκάλυψη.

«Φαντάζομαι ότι δεν μου δόθηκε ο ρόλος βάσει του μελαχρινού. Έλεγαν ότι οι αρχαίοι Έλληνες ήταν ξανθοί. Νομίζω ότι παίζει ρόλο το παράστημα, η φωνή και συνήθως διαλέγουν ηθοποιό για να μπορεί να πει αυτές τις επικλήσεις», είπε χαρακτηριστικά η ίδια και συμπλήρωσε «Ήταν υπερβατικό αυτό που αισθάνθηκα. Δηλαδή δεν ήταν σαν ρόλος γιατί δεν είναι ρόλος. Ένιωσα μια συγκίνηση να με διαπερνά, σα να “φεύγω” από το έδαφος. Δεν το είχα σχεδιάσει, ήμουν απλά συγκεντρωμένη σε αυτό που έπρεπε να κάνω. Ένιωσα λίγο να… ίπταμαι. Πολύ περίεργο συναίσθημα. Στην Ελλάδα δεν ασχολείται κανείς με αυτή τη διαδικασία. Στο εξωτερικό το εκτιμούν πολύ περισσότερο».

Όσο για το αν πληρώνεται για να το κάνει; Η Κατερίνα Λέχου εξομολογήθηκε «Όλη αυτή ιστορία, όλοι οι άνθρωποι που συμμετέχουν, όλες αυτές οι εργατοώρες είναι εθελοντική εργασία. Δεν πληρώνεται κανείς μας. Το ελληνικό κράτος δεν δίνει δραχμή! Όχι μόνο εγώ, κανένας. Κι όχι μόνο εμείς που φαινόμαστε, αλλά όλοι όσοι συμμετέχουν σε αυτό το σύστημα», με τον Γιώργο Λιάγκα να εκπλήσσεται και να λέει «Μου κάνεις πλάκα! Νόμισα ότι είναι με αμοιβή».

Διαβάστε ακόμα:

Πηγή: Peoplegreece
Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα:
Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα