Κατερίνα Λάσπα: Στα 41 της χρόνια αποκαλύπτει όλα τα μυστικά για ένα άψογο κορμί

Σε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης, η Κατερίνα Λάσπα παραδέχεται χωρίς δισταγμό την ηλικία της, αποκαλύπτει αν φοβάται το χρόνο και τις ρυτίδες, ενώ αναφέρεται στις πλαστικές και στο καθημερινό πρόγραμμα που ακολουθεί για να έχει τις τέλειες αναλογίες, όπως αναφέρει το Peoplegreece.com.

Τον Ιούλιο κλείνεις τα 41. Ανήκει στις γυναίκες που παραδέχονται την ηλικία τους: «Ορκίζομαι. Νιώθω πολύ καλύτερα από ποτέ και ευτυχώς δε με απασχολούν θέματα υγείας», επισημαίνει στον Αστέρη Κασιμάτη και το περιοδικό ΟΚ! και συνεχίζει: «Δεν έχω πρόβλημα με τον χρόνο. Τα 40 τώρα είναι τα νέα 25. Αλλά τώρα έχει ανηφόρα. Πάμε για τα 50, Δεν έχει προς τα πίσω, γι’ αυτό ακούγεται πολύ. Αυτή η ανηφοριά μού τη δίνει, με ξενίζει το νούμερο. Τα τρία τελευταία χρόνια κάνω μπότοξ στο μέτωπο για τις ρυτίδες που μου έχουν μείνει από τα 12 χρόνια πρωταθλητισμού στην κολύμβηση που έκανα. Κάθε ρυτίδα είναι μια ιστοριούλα. Να είναι καλά η μητέρα μου, έχω καλό DNA. Αλλά αν παρτσαλιάσω εντελώς, ό,τι είναι θα το κάνω».

Έχει παραδεχτεί σε συνέντευξή της, ότι με αισθητική επέμβαση μείωσε το μέγεθος του στήθους της. Η ίδια διευκρινίζει: «Ναι, το έκανα για λειτουργικούς λόγους. Επειδή είμαι υπερκινητική και αθλητικός τύπος, μου ήταν ενοχλητικό. Δεν πήγα να τα κάνω διπλά, αλλά να γλιτώσω από πέντε συρτάρια σουτιέν που είχα. Μου έλειπε να βάλω ένα t-shirt ή ένα φόρεμα χωρίς σουτιέν»

Πώς, όμως, διατηρεί το σώμα της σε τέτοια φόρμα; Η παρουσιάστρια αποκαλύπτει: «Δεν κάνω τίποτα λιγότερο ή περισσότερο από ό,τι έκανα όλα αυτά τα χρόνια. Λόγω της κολύμβησης συνήθισα να έχω μια συγκεκριμένη εικόνα του σώματός μου και δε μπορώ να το δεχτώ αλλιώς. Είναι τρόπος ζωής. Τον αγαπώ και τον αναδεικνύω μέσα από το blog μου στην ιστοσελίδα μου wwwKL2real.gr. Κάνω συστηματικά προπονήσεις, κυρίως βάρη. Ενίοτε μια φορά την εβδομάδα προπονούμαι με cross fit ή TRX. Αν είχα ελεύθερο χρόνο θα έκανα πολλά αθλήματα όπως beach volley. Αυτά μου αρέσουν. Επιπλέον έχω μάθει να τρώω σωστά» και καταλήγει, λέγοντας το καθημερινό της διαιτολόγιο: «Δεν παραλείπω ποτέ το πρωινό και το εναλλάσσω. Θα φάω δύο βραστά αυγά με μια φέτα κασέρι και παξιμαδοκούλουρα χωρίς αλάτι, ή κουάκερ σε νερό με δέκα αμύγδαλα ανάλατα, κράνμπερις και μαύρη σταφίδα. Όλα εξαρτώνται από τις ποσότητες και την ποιότητα τροφής που παίρνεις. Το δεκατιανό μου είναι πάντα φρούτο. Υδατάνθρακα δε θα φάω μετά το απόγευμα. Το βράδυ που με πιάνει πάντα μια λιγούρα, θα προτιμήσω σαλάτα ή λίγο τυρί με αμύγδαλα. Εκεί που δε μπορώ να αντισταθώ είναι στο γλυκό, ειδικά μετά το κυρίως γεύμα».

Διαβάστε επίσης:

Κατερίνα Λάσπα: Δεν θα πιστεύετε γιατί δεν κάνει δεύτερο παιδί με το σύζυγό της, Νεκτάριο

Kατερίνα Λάσπα: Αποκάλυψε πώς θα αξιοποιήσει το νησί που επινοίκιασε με το σύζυγό της

Κατερίνα Λάσπα: «Από την πρώτη στιγμή, έτσι φιλιόμαστε με την Τόνια Σωτηροπούλου»

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα