Κατερίνα Καινούργιου: Φόρεσε την πιο chic παστέλ απόχρωση της άνοιξης
Instagram @katken85

Οι τάσεις της άνοιξης που ξεχωρίσαμε από τις collections των σχεδιαστών μόδας είναι τόσο πολλές και τόσο ιδιαίτερες που κάθε γυναίκα μπορεί να βρει κάποιες που ταιριάζουν στο στιλ και το lifestyle τους. Αν υπάρχει ένα trend που αγαπήσαμε λίγο περισσότερο όμως ήταν ένα συγκεκριμένο color trend. Η πιο παστέλ εκδοχή του λιλά. Πρόκειται για μία πολύ ιδιαίτερη απόχρωση, η οποία ταιριάζει σε πολλές διαφορετικές επιδερμίδες και προσφέρει έναν αέρα πολυτέλειας στα σύνολα μας.

Πώς μπορούμε να την εντάξουμε στα outfits μας;

Η Κατερίνα Καινούριου μας έδειξε τον πιο chic τρόπο για να φορέσουμε αυτή την χρωματική τάση της φετινής άνοιξης, δημιουργώντας ένα πολύ κομψό look. Η παρουσιάστρια φόρεσε ένα midi φόρεμα σε tweed ύφασμα, το οποίο ήταν σε μία πολύ ιδιαίτερη απόχρωση του λιλά. Το σύνολο της έγινε ακόμα πιο εντυπωσιακό με τα μαργαριταρένια σκουλαρίκια, τα ασημί ψηλοτάκουνα πέδιλα και την τσάντα που επέλεξε.

Αυτή η απόχρωση, αλλά και το μήκος του φορέματος της είναι ιδανικό τόσο για επίσημα καλέσματα αυτή την άνοιξη όσο και για γάμους ή βαφτίσεις. Αρκεί να το συνδυάσετε με ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνες γόβες ή πέδιλα και ένα blazer.

Instagram @katken85

 

Tweed φόρεμα ZARA 59.95 EUR

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα