Κατερίνα Καινούργιου: «Όταν έκοψα τα μαλλιά μου, έστειλα μια φωτό στον Νάσο και μου έγραψε ‘είσαι μια κούκλα!’»

Κατερίνα Καινούργιου: «Όταν έκοψα τα μαλλιά μου, έστειλα μια φωτό στον Νάσο και μου έγραψε ‘είσαι μια κούκλα!’»

Λίγες μέρες πριν την πρεμιέρα της νέας της εκπομπής Ευτυχείτε από τη συχνότητα του Open TV παραγγέλνουμε καφέ να μου τα πει. Είναι ενθουσιασμένη για το νέο βήμα στην κλασική πρωινή 10.00-13.00 ζώνη, είναι συνέχεια στα τηλέφωνα με τους συνεργάτες της, και, όσο μπορεί, ξεκλέβει χρόνο για face time με τον αγαπημένο της, Νάσο, αφού ναι είναι ερωτευμένη –και δεν τη νοιάζει τι θα γίνει. Απλά το ζει.

Φέτος στην ομάδα σου έχεις τον Γιώργο Τσούλη που πρόπερσι ήταν στην ομάδα της Ελένης Μενεγάκη. Με την Ελένη είχατε ψυχρανθεί. Πως είναι σήμερα η σχέση σας; 
Εγώ πάντα την εκτιμώ και τη θαυμάζω. Αλλά δεν έχει τύχει να συναντηθούμε. Αν όμως την έβλεπα θα ήμουν πολύ εγκάρδια απέναντί της.

Ποιος είναι ο πρώτος άνθρωπος που θα συζητήσεις κάτι καλό ή δύσκολο που σου συμβαίνει;

Ο Θέμης (σς Μάλλης). Πέρα από το επαγγελματικό, έχουμε αναπτύξει μια πολύ ιδιαίτερη φιλική σχέση. Τον νιώθω σα μεγάλο αδελφό μου, είναι πάντα δίπλα μου. Πέρα από το Θέμη, οι πρώτοι άνθρωποι που θα μιλήσω είναι οι παιδικές μου φίλες, η Βιβή που της βάπτισα και το αγοράκι, και η Φιόνα.

Η φιλία με τον Θέμη πως επηρεάζεται όταν υπάρχει ένταση ή διαφωνίες στη δουλειά;

Ακόμα κι όταν ο Θέμης θα με μαλώσει πάνω στη δουλειά, νιώθω πως είναι για το καλό μου και θα τον ακούσω. Είμαι άνθρωπος που θέλω να μπαίνω σε καλούπια για να λειτουργώ σωστά.

Μεγαλώνοντας, νιώθεις καλύτερα με την εικόνα σου στον καθρέφτη;

Ναι, εδώ έκοψα και τα μαλλιά μου που ένιωθα λίγο σαν τον Σαμψών, λες και ήταν η δύναμή μου! Ξέρεις, όταν τα έκοψα έστειλα μια φωτό στον Νάσο και μου έγραψε ‘είσαι μια κούκλα!’. Επίσης, συνέχεια μου λέει ‘δεν χρειάζεται να βάφεσαι’. Γενικά, μου έχει κάνει πολύ καλό στην αυτοπεποίθησή μου αυτή η σχέση.

Κυκλοφορείς και άβαφη πια;

Εννοείται! Όλο αυτό πως η Καινούργιου δεν πάει πουθενά χωρίς μακιγιάζ και βλεφαρίδα είναι λίγο αστικός μύθος. Στην εκπομπή βέβαια θα βγω φουλ βαμμένη. Ποια παρουσιάστρια βγαίνει άβαφη στο φακό;

Διαβάστε ολόκληρη τη συνέντευξη στο People που κυκλοφορεί μαζί με το Έθνος της Κυριακής

Peoplegreece.com

Ακολουθήστε το Instyle στο Instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα