Κατερίνα Καινούργιου: Είναι το πιο όμορφο κορίτσι του Μάη με ανοιξιάτικο outfit

H Κατερίνα Καινούργιου είναι μία από τις πιο αγαπημένες παρουσιάστριες του ελληνικού κοινού. Σε εμάς αρέσει το στιλ της που είναι απόλυτα θηλυκό αν και δε σας κρύβουμε ότι μας αρέσει ακόμα και όσες φορές την έχουμε δει είτε στον δρόμο, είτε στο Instagram, με πιο sporty σύνολα. Αυτή τη φορά τη χαρακτηρίσαμε  «κορίτσι του Μάη» για δύο λόγους. Πρώτον, όπως ίσως θα ξέρετε, χθες, Πρωτομαγιά, η Κατερίνα είχε γενέθλια, γεννήθηκε την πιο ανοιξιάτικη μέρα του χρόνου. Δεύτερον, ειδικά για φέτος που έκλεισε τα τριάντα της χρόνια, αποφάσισε να φορέσει ένα outfit που μας θύμισε το γνωστό τραγούδι.

Την είδαμε λοιπόν στην εκπομπή Όλα Παίζουν, την οποία παρουσιάζει με τους Αλέκα Καμηλά, Μπέττυ Μαγγίρα και Γιώργο Λιανό με ένα μάξι φόρεμα που μας άρεσε πολύ. Ήταν σε έντονη απόχρωση του πράσινου και μάλιστα ανήκει στην προσωπική της συλλογή Lynne by Katerina Kainourgiou. Η παρουσιάστρια αποφάσισε να του δώσει μια πιο boho διάθεση φορώντας ένα headband με χρυσές πεταλούδες και αφήνοντας τα μαλλιά της να πέσουν σε χαλαρή vague.

Σε εμάς άρεσε πολύ αυτή της η εμφάνιση και θα την αντιγράψουμε στις καλοκαιρινές μας βόλτες στα νησιά. Εσείς τι γνώμη έχετε;

Διαβάστε ακόμα:

Οκτώ shopping λάθη που πρέπει να σταματήσετε να κάνετε μέχρι την ηλικία των τριάντα

16 λάθη που κάνουμε όλοι όταν τρώμε το πρωινό μας

Κατεβάστε τώρα το νέο τεύχος του InStyle εντελώς δωρεάν στο iPad

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα