Kατερίνα Καινούργιου: Οι εκπλήξεις στο «Ευτυχείτε» και η απάντηση σε κάποια αρνητικά σχόλια

Kατερίνα Καινούργιου: Οι εκπλήξεις στο «Ευτυχείτε» και η απάντηση σε κάποια αρνητικά σχόλια

Φέτος η ομάδα της Κατερίνας Καινούργιου μπροστά από τις κάμερες είναι ριζικά ανανεωμένη… Νέοι συνεργάτες, ένα ολοκαίνουργιο πλατό που δεν θυμίζει τίποτα από όσα έχουμε δει στα πρωινά προγράμματα και μεγάλα κέφια από την παρουσιάστρια και τους συνεργάτες της. «Ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος είναι ένας καταρτισμένος δημοσιογράφος, ένας πετυχημένος ραδιοφωνικός παραγωγός, με εύστοχο σχόλιο. Ο Παναγιώτης Ραφαηλίδης έχει μια φρέσκια ματιά και χιούμορ. Ο Γιώργος Τσούλης είναι ένας επικοινωνιακός και ταλαντούχος νέος σεφ, με τηλεοπτική εμπειρία στο πλευρό της Ελένης Μενεγάκη. Όσο για τη Βίκυ Παγιατάκη είναι για μένα από τις κορυφαίες αστρολόγους στην Ελλάδα και θεωρώ πως λείπει από την τηλεόραση. Την ξέρω από τότε που ήμουν 19 χρονών, ρεπόρτερ στο Mega. Όλα αυτά τα χρόνια, κάθε φορά που συνέβαινε κάτι επαγγελματικό ή προσωπικό ήταν από τους πρώτους που έπαιρνα τηλέφωνο για να με συμβουλεύσουν –και έχω να πω πως πέφτει πάντα μέσα όταν ερμηνεύει τον αστρολογικό χάρτη μου», λέει στο People η ΚατερίναΚαινούργιου.

Πως διαλέξατε τον τίτλο «Ευτυχείτε»;

Νιώθω πως στην εποχή που ζούμε και με όσα δύσκολα περνάμε όλοι, θέλουμε μέσα από την εκπομπή ο κόσμος να ξεχαστεί και να περάσει καλά. Θέλαμε για τίτλο κάτι ευοίωνο και εύηχο. Μου αρέσει που βρήκαμε μια ελληνική λέξη. Κι επειδή δεν έχει «ρο», μου είναι και πιο εύκολο να την πω! (γέλια).

Τι άλλες εκπλήξεις θα δούμε στο Ευτυχείτε;

Πολλές. Ξεκινώ από το πλατό που δεν θα  θυμίζει σπίτι, όπως σε άλλα πρωινά. Θα είναι σαν πλατό βραδινού σόου και θα υπάρχει και dj, ο Dj Pitsi. Η μουσική φτιάχνει σε όλους μας το κέφι! Tα υπόλοιπα θα τα δείτε στην πρεμιέρα, για να είναι όντως εκπλήξεις. Ανυπομονώ για τη στιγμή που θα πω την πρώτη καλημέρα. Μου έχει λείψει.

Τη στήλη με τα διλήμματα, που είχε σχολιαστεί και αρνητικά από κάποιους τηλεθεατές, θα την κρατήσετε;

Είναι μια στήλη που αγάπησε ο κόσμος, οπότε φέτος την εξελίσσουμε- θα υπάρχει και ψυχολόγος στην παρέα μας. Η συγκεκριμένη ενότητα έχει κοινωνική διάσταση και είναι διαδραστική, γι΄αυτό και έγινε δημοφιλής. Βέβαια, είμαστε πολύ προσεκτικοί στο monitoring. Και πέρυσι, κάποιες φορές που η συζήτηση ξέφυγε, όπως όταν μια γυναίκα δήλωσε πως βάζει αντισυλληπτικά στον καφέ της νύφης της, αναγκάστηκα να κόψω τη συνομιλία στον αέρα.

Κάποιοι ισχυρίζονται πως κάποια διλήμματα είναι στημένα –πως δεν είναι αληθινές μαρτυρίες τηλεθεατών…

Κι όμως είναι όλες αληθινές ιστορίες τηλεθεατών, γιατί όσο κλισέ και να ακούγεται η ζωή ξεπερνά το σινεμά. Το αποδεικνύουν και κάποια περιστατικά που γίνονται στη γειτονιά του καθένα μας και τα βλέπουμε έκπληκτοι στις ειδήσεις. Γι’ αυτό και το δικό μας στοίχημα είναι να υπάρχει μόνιτορινγκ ώστε να μην βγει στον αέρα κάτι που δεν πρέπει.

Διαβάστε όλη τη συνέντευξη στο People που κυκλοφορεί μαζί με το Έθνος της Κυριακής.

Πηγή Peoplegreece.com

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα