Κατερίνα Καινούργιου: Έτσι διατηρεί την άψογη σιλουέτα της

Αφού μοιράστηκε τις νέες διατροφικές της συνήθειες μέσα από το προσωπικό της blog, η Κατερίνα Καινούργιου αποφάσισε να δείξει σε όλους τους διαδικτυακούς της φίλους το πώς διατηρεί την άψογη σιλουέτα της.

Όπως παρατηρείτε και εσείς από το στιγμιότυπο το οποίο ανέβασε στο Instagram, η παρουσιάστρια φόρεσε τα αθλητικά της και πήγε στο γυμναστήριο λίγο πριν τις 10 το βράδυ, όπως μαρτυρά και το ρολόι στον τοίχο του χώρου.

Η Κατερίνα, όπως αποκάλυψε και σε πρόσφατη συνέντευξή της, εδώ και καιρό εντάξει την γυμναστική στην καθημερινότητά της, σε σχέση με το παρελθόν που δεν είχε και την καλύτερη των σχέσεων μαζί της. Μάλιστα όπως μαρτύρησε με το σχόλιο που συνόδεψε τη λεζάντα, η 29χρονη εκτός από τα οφέλη της άσκησης που έχει δει στο σώμα της, φαίνεται πως έχει διαπιστώσει και την ευεργετική επίδραση της γυμναστικής στην ψυχολογία της. Η ίδια έγραψε χαρακτηριστικά: «Βραδινή γυμναστική ή αλλιώς… η ψυχοθεραπεία μου! Καλό βράδυ σε όλους».

Αξίζει να αναφέρουμε πάντως, πως τις νυχτερινές προπονήσεις επιλέγουν ολοένα και περισσότερες επώνυμες Ελληνίδες, όπως η Demy και η Τάμτα.

Διαβάστε ακόμη: 

Haute Couture Fashion Week: Δείτε τι φόρεσαν όσες βρέθηκαν στην πρώτη σειρά των shows

Κατεβάστε τώρα το νέο τεύχος του InStyle εντελώς δωρεάν στο iPad

Netrobe.com: Το InStyle.gr επιλέγει τα καλύτερα κομμάτια

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα