Νέα

Κατερίνα Καραβάτου: Πόσα κιλά της έχουν μείνει από τη δεύτερη εγκυμοσύνη και τι κάνει για να τα χάσει;

Η παρουσιάστρια μας αποκαλύπτει.

InStyle.gr

Katerina-Karavatou-people-166Από τη Γωγώ Θωμά,

Φέτος στις γιορτές, όπως εξηγεί η Κατερίνα Καραβάτου, δεν πήρε κιλά, αλλά ακόμα δεν έχει χάσει τα τελευταία κιλά μετά τη δεύτερη εγκυμοσύνη της.

Όπως εξηγεί στο People: «Δεν είναι ότι πήρα κιλά κατά τη διάρκεια των φετινών γιορτών, αφού μου έχουν μείνει ακόμα περίπου επτά κιλά από τη δεύτερη εγκυμοσύνη μου. Για να τα χάσω, φροντίζω να μην τρώω παραπανίσιο φαγητό από τις κανονικές μου μερίδες, ωστόσο τρώω κανονικά τα γεύματά μου. Ξεκινάω νωρίς την ημέρα μου με ένα καλό πρωινό, που περιλαμβάνει φρούτα και ένα τοστ. Το επόμενο γεύμα λόγω της εκπομπής είναι το μεσημεριανό, στο οποίο φροντίζω να ενσωματώνω πολλά λαχανικά και να αποφεύγω τα ψωμιά – τελευταία τρώω πολύ μπρόκολο και κουνουπίδι. Για το βραδινό μου προτιμώ να μη φάω βαριά, οπότε οι επιλογές μου μπορεί να είναι το μεσημεριανό σε μικρότερη ποσότητα, φρούτα, ξηροί καρποί (κατά προτίμηση ανάλατοι) ή σαλάτα. Από τα διατροφικά είδη έχω κόψει μόνο όσα δεν ενδείκνυνται για την περίοδο του θηλασμού».

Όλα τα νέα, πλούσιο ρεπορτάζ, καθημερινές στιγμές διασήμων και ξεχωριστές στιγμές καθημερινών ανθρώπων στο People, που κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή, μαζί με το Πρώτο Θέμα.

Πηγή: Peoplegreece.com

InStyle.gr