Κατερίνα Καραβάτου: Για ποιο λόγο ξέσπασε σε κλάματα στον «αέρα» της εκπομπής;

Η Κατερίνα Καραβάτου ανήκει στις τηλεοπτικές παρουσίες, που ό,τι νιώσουν θα το εκφράσουν, ακόμα κι όταν βρίσκονται στον «αέρα» της εκπομπής.

Διαβάζουμε στο Peoplegreece.com, αυτό συνέβη και το πρωί του Σαββάτου, όταν λίγο μετά το ξεκίνημα του πρωινού ψυχαγωγικού προγράμματος, αναφέρθηκε στα αποσπάσματα του βιβλίου του Αντώνη Κανάκη για το θάνατο του πατέρα του.

«Μπράβο του! Θα ήθελα να το έχω κάνει κι εγώ…», είπε η ίδια, προλογίζοντας το σχετικό θέμα.

Αμέσως μετά την προβολή του, η Κατερίνα Καραβάτου προσπάθησε να το σχολιάσει με τρεμάμενη φωνή, αλλά δε μπόρεσε να ολοκληρώσει τα λόγια της. «Προφανώς, όσοι… Πείτε εσείς!», είπε η παρουσιάστρια φανερά συγκινημένη κι έδωσε το λόγο στον Κρατερό Κατσούλη.

Και λίγο αργότερα, πρόσθεσε –αναφορικά με το θάνατο του δικού της πατέρα στις αρχές της τηλεοπτικής σεζόν: «Τώρα δεν ξέρω αυτό αν πρέπει να το πω ή όχι. Επειδή εγώ τον μπαμπά μου τον έχασα 28, επίσης, Σεπτεμβρίου, μακάρι να μπορούσα να του πω του Αντώνη ότι περνάει και είναι πιο εύκολο. Εντάξει, θα είναι πάντα μαζί μας. Αυτό…».

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

Σας περιμένουμε στις 14 Ιουνίου στο πρώτο #PeopleRun Το περιοδικό People έχει γενέθλια και το γιορτάζει. Τρέχουμε 5Κ & 1Κ, διασκεδάζουμε, απολαμβάνουμε λιχουδιές! Δηλώστε εδώ συμμετοχή

Κατερίνα Καραβάτου: Η συγκίνηση και τα συγκλονιστικά λόγια για την απώλεια του πατέρα της

Κατερίνα Καραβάτου: Έτοιμη να γίνει ξανά μαμά

Κατέβασε τώρα το People για το iPad δωρεάν από το App Store

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα