Κατερίνα Καραβάτου: «Δεν πήγαινα χαρούμενη στη δουλειά»

Κατερίνα Καραβάτου: «Δεν πήγαινα χαρούμενη στη δουλειά»

Η Κατερίνα Καραβάτου και ο Κρατερός Κατσούλης είναι ζευγάρι από το 2009. Το 2014 αποφάσισαν να συνυπάρξουν και τηλεοπτικά. Πόσο εύκολο ήταν να πάρουν αυτή την απόφαση;

Κατερίνα: Είχα πίσω μου μια χρονιά η οποία δεν ήταν από τις καλύτερές μου (σ.σ. Σπίτι μου Σπιτάκι μου στον Alpha με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου). Το κλίμα δεν ήταν καλό από όλες τις απόψεις. Επρόκειτο για μια συνεργασία που δεν απόλαυσα, καθώς δεν πήγαινα χαρούμενη στη δουλειά. Το 2014 λοιπόν είχα προτάσεις, ενώ μας έγινε και μια προσέγγιση από το Epsilon για να παρουσιάσουμε από κοινού με τον Κρατερό το πρωινό του Σαββατοκύριακου. Από όλες αυτές τις προτάσεις θεώρησα ότι εκείνη του Epsilon ήταν μακράν η καλύτερη. Με τον Κρατερό δεν έχουμε εκπομπή μαζί επειδή είμαστε ζευγάρι, αλλά επειδή κάνουμε καλή παρέα. Το ωραίο της υπόθεσης είναι ότι μου συμβαίνει με έναν άνθρωπο που είναι οικογένειά μου, οπότε αυτομάτως υπάρχει ακόμα μεγαλύτερη ασφάλεια.

Κρατερός: Μας ρωτούσαν πώς είναι να είμαστε μαζί και στο σπίτι και στη δουλειά και τους απαντούσαμε χαριτολογώντας ότι πιο πολύ βρισκόμαστε στο γραφείο και στο πλατό, παρά στο σπίτι! Όταν έχεις δύο παιδιά, υποχρεώσεις, θέατρο, ο προσωπικός χρόνος είναι λιγοστός. Πραγματικά την Κατερίνα την έβλεπα όταν κάναμε εκπομπή.

Διαβάστε ολόκληρη τη συνέντευξη στο People που κυκλοφορεί μαζί με το Έθνος της Κυριακής

Πηγή: Peoplegreece.com 

Ακολουθήστε το Instyle στο Instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα