Κατερίνα Γκαγκάκη: «Θα ήθελα να είναι ακόμα στον ΑΝΤ1 η Ζέτα Μακρυπούλια»

Στο πλατό του Πρωινό βρέθηκε η Κατερίνα Γκαγκάκη και μίλησε για τα τηλεοπτικά πρόσωπα, την προσωπική της ζωή, αλλά και για το αν θα τολμούσε να αλλάξει ρόλο και να γίνει για λίγο παρουσιάστρια.

Όταν ρωτήθηκε για το ποια πρόσωπα από την τηλεοπτική πραγματικότητα θα ήθελε να βρίσκονται στον σταθμό του Αμαρουσίου, η διευθύντρια επικοινωνίας και δημοσίων σχέσεων παραδέχτηκε «Θα σου πω κάτι που δεν ξέρω αν είναι πολιτικά ορθό, αλλά θα ήθελα να είναι ακόμα στον Αντ1 η Ζέτα Μακρυπούλια. Χωρίς αυτό να είναι μομφή για το Dancing. Όσο απώλεια ήταν για τον Αντ1, άλλο τόσο απώλεια ήταν και για την ίδια. Θεωρώ ότι ταίριαξε πάρα πολύ με τα χρόνια. Είναι μια λαμπερή γυναίκα, πολύ καλή παρουσιάστρια , πάρα πολύ έξυπνη και δεν έχει πολλά τέτοια πρόσωπα. Και δεν σου μιλάω για πρόσωπα τύπου Ελένη Μενεγάκη, που είναι σε συγκεκριμένα σημεία και απλά δεν μετακινούνται. Επίσης, δεν φανταζόμουν πόσο πολύ θα δέναμε, όταν ήρθατε εσείς εδώ. Τέλος, μου αρέσει πολύ η Πόπη Τσαπανίδου».

Αναφορικά, με το αν η ίδια θα παρουσίαζε κάποιο show, επεσήμανε «Ούτε για αστείο!», διαψεύδοντας κατηγορηματικά το ενδεχόμενο να αλλάξει ρόλο. Όσο για την προσωπική της ζωή, η Κατερίνα Γκαγκάκη εξομολογήθηκε ότι ο γάμος είναι θέμα τύχης και ότι δεν της έχει συμβεί να κάνει σχέση με μικρότερο, καθώς θέλει να θαυμάζει τον άνδρα που θα έχει στο πλευρό της.

Δείτε το απόσπασμα στο www.peoplegreece.com

Διαβάστε ακόμα: Oops… She Did It Again: Δείτε την extreme εμφάνιση της Rihanna

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα