Κατερίνα Γερονικολού: Ποζάρει με ατημέλητα μαλλιά, χωρίς μακιγιάζ, και είναι υπέροχη

Κατερίνα Γερονικολού: Ποζάρει με ατημέλητα μαλλιά, χωρίς μακιγιάζ, και είναι υπέροχη

Η Κατερίνα Γερονικολού είναι μία από τις πιο ταλαντούχες ηθοποιούς της γενιάς της, με πολλές επιτυχημένες δουλειές στο ενεργητικό της τόσο στην τηλεόραση, όσο και στο θέατρο και τον κινηματογράφο. Πρόσφατα μάλιστα την απολαύσαμε και στην ταινία Bachelor 3, στην οποία παίζει και ο αγαπημένος της Γιάννης Τσιμιτσέλης.

Ο έρωτας λοιπόν φαίνεται πως κάνει καλό στην όμορφη ηθοποιό, καθώς η ίδια είναι πιο ευτυχισμένη και ήρεμη από ποτέ, απαλλαγμένη από κάθε ίχνος κόμπλεξ- γιατί να έχει άλλωστε; Ανέβασε, συγκεκριμένα, μία selfie μέσα από το αυτοκίνητό της όπου και την βλέπουμε να ποζάρει απλή και ατημέλητη, δίχως μακιγιάζ, κοιτώντας ευθεία στην κάμερα του κινητού της. Όπως θα δείτε στο παρακάτω post, έχει μία αψεγάδιαστη επιδερμίδα (της οποίας και απαιτούμε να μάθουμε άμεσα τη ρουτίνα περιποίησης), φυσικά καλοσχηματισμένα χείλη και υπέροχα μάτια.

Αυτό που επίσης μας άρεσε ήταν τα εντελώς ατημέλητα μαλλιά, πιασμένα ψηλά σε έναν πρόχειρο κότσο, που άφηναν το βλέμμα μας να επικεντρωθεί απερίσπαστα στο πρόσωπό της. Μάλιστα, έχει αφήσει και τα baby hair της θυμίζοντάς μας πως δεν είμαστε οι μόνες που παλεύουμε κάθε πρωί ή μετά από κάθε λούσιμο με αυτά τα ενοχλητικά «αδάμαστα» τουφάκια! Δείτε την εν λόγω φωτογραφία:

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Car Selfie? #carstories #redlight

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Katerina Geronikolou (@katerina_geronikolou) στις

Να θυμίσουμε πως τηλεοπτικά, η Κατερίνα Γερονικολού πρωταγωνιστεί στην σειρά «Τατουάζ», ενώ θεατρικά την βλέπουμε στην παράσταση του Λάκη Λαζόπουλου, «Χτυποκάρδια στο Θρανίο».

Ακολουθείστε το Instyle στο Instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα