Kate Upton: Τί την ενοχλεί στο σώμα της, αλλά δεν το αλλάζει;

Η Kate Upton, είναι αναμφίβολα ένα από τα πιο ωραία μοντέλα της Αμερικής. Με ελάχιστα παραπάνω κιλά αλλά και πλούσιο στήθος, η 21χρονη έχει γίνει έμπνευση για πολλές γυναίκες. Το Supermodel, που φημίζεται για το μπούστο της, έχει γίνει εξώφυλλο σε πολλά περιοδικά φορώντας ότι είναι ικανό να αναδείξει τα προσόντα της, ενώ πολλές φορές έχει δεχτεί θετικά σχόλια, αφού προωθεί ένα φυσιολογικό βάρος και όχι μία ανορεξική φιγούρα ‘όπως πολλά μοντέλα.

Αυτό όμως είναι πολλές φορές και το αρνητικό για την ίδια. Το αρκετά μεγάλο στήθος της, κάποιες φορές αποτελεί πρόβλημα στην καθημερινότητα, αλλά και στα επαγγελματικά της σχέδια. «Κάθε μέρα εύχομαι να είχα μικρότερο στήθος, για να μπορώ να φοράω μπλουζάκια με λεπτές τιράντες και μικρότερα μπικίνι. Αλλά δεν παραπονιέμαι γιατί ξέρω ότι πάντα θέλουμε αυτό που δεν έχουμε», δήλωσε η Kate.

Παρ’ όλα αυτά το διάσημο μοντέλο εξηγεί ότι αγαπά αυτά που έχει, ενώ πάνω απ’ όλα αγαπά τον εαυτό της: «Αγαπώ το στήθος μου κι ας είναι μεγάλο και είμαι περήφανη για το σώμα μου, είναι μια υγιής, γυναικεία φιγούρα. Και είναι σημαντικό αυτό για τις νέες κοπέλες, γιατί εύκολα σκέφτονται άσχημα για το σώμα τους, αλλά πρέπει να αποδεχόμαστε τον εαυτό μας για αυτό που είναι».

Διαβάστε ακόμη: 

Gisele Bündchen: Γιατί βρίσκεται υπό έλεγχο από την εφορία;

 

 

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα