Οι Kate Moss και Cara Delevingne πρωταγωνιστούν στην καμπάνια του αρώματος My Burberry
Δείτε το video από τα παρασκήνια:

Αν έπρεπε να επιλέξουμε δύο από τα σημαντικότερα μοντέλα όλων των εποχών τότε σίγουρα τα πρώτα ονόματα που θα έρχονταν στα χείλη μας θα ήταν οι Kate Moss και Cara Delevingne. Η πρώτη έχει αφήσει ήδη ιστορία ενώ παρά τα 40 της χρόνια παραμένει ένα από τα πιο περιζήτητα ονόματα στον χώρο της μόδας, ενώ η δεύτερη μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάσημα έχει συνεργαστεί με όλους τους σημαντικούς Οίκους από όλο τον κόσμο.

Ο Οίκος Burberry αποφάσισε να «χρησιμοποιήσει» τις δύο γυναίκες για την προώθηση του νέου του αρώματος, του My Burberry και το αποτέλεσμα αυτής της συνεργασίας είδε μόλις το φως της δημοσιότητας. Δύο υπέροχες παρουσίες, ποζάρουν σαν κολλητές φίλες, άλλοτε με αισθησιακό ύφος και άλλοτε με πιο παιχνιδιάρικο, κάνοντας την καλύτερη δυνατή διαφήμιση στο άρωμα που μόλις κυκλοφόρησε.

kate cara2

Τα μοντέλα φορούν τις κλασικές μπεζ καμπαρντίνες του Οίκου ενώ ο φωτογράφος του concept ήταν ο Mario Testino, ο οποίος όπως μπορείτε να δείτε έδωσε τον καλύτερο εαυτό του χαρίζοντάς μας μια σειρά από ασπρόμαυρες, γοητευτικές λήψεις.

kate cara3

Παράλληλα κυκλοφόρησε και ένα video με σκηνές από τα παρασκήνια της φωτογράφισης, όπου μπορείτε να δείτε πως το κλίμα μεταξύ των δύο γυναικών ήταν κάτι παραπάνω από καλό. 

Διαβάστε ακόμα:

Δείτε την Pamela Anderson έτσι όπως δεν την έχετε ξαναδεί

Ποια διάσημη προσωπικότητα ετοιμάζεται για τις Εβδομάδες Μόδας;

Κατεβάστε τώρα το νέο τεύχος του InStyle εντελώς δωρεάν στο iPad

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram 

 

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα