Kate Middleton-Πρίγκιπας William: Αυτός είναι ο λόγος που δεν ποζάρουν ποτέ στις φωτογραφίες

Η Kate Middleton και ο Πρίγκιπας William ως βασιλικό ζεύγος γνωρίζουν πολύ καλά να διαχειρίζονται τα φώτα της δημοσιότητας και κυρίως τους φωτογράφους. Ακόμη και η μικρή Charlotte μαγεύει τους φωτογράφους γνέφοντας χαριτωμένα το πλήθος.  

Υπάρχει όμως μια φωτογραφία του βασιλικού ζεύγους που δεν θα βρει κανείς στο αρχείο των paparazziKαι αυτή είναι μια πόζα των royals που κοιτούν απευθείας την κάμερα.

Σύμφωνα με την Juliet Rieden, συγγραφέα του βιβλίου “The Royals, η οποία μίλησε στο αυστραλιανό honey.nine «ο πρίγκιπας William δεν επιδιώκει την δημοσιότητα. Στοχεύει στην γνωριμία του με τον κόσμο. Προσπερνάει τα media, δεν σταματάει για να ποζάρει στους φωτογράφους».

Η Juliet συνέχισε λέγοντας ότι «πολύ δύσκολα θα βρεις μια φωτογραφία που ο πρίγκιπας William και η Kate Middleton κοιτάζουν απευθείας στην κάμερα, καθώς είναι κάτι που δεν κάνουν συνήθως». 

Το ίδιο ισχύει και για τον αδερφό του, Πριγκιπα Harry και τη σύζυγό του, Meghan Markle. Σύμφωνα με την honey.nine, στην τελευταία τους επίσκεψη  στο Μαρόκο απέφυγαν τους δημοσιογράφους, οι οποίοι τους περίμεναν ενθουσιασμένοι. 

 

Ακολουθήστε το Instyle στο Instagram

 

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα