Κate Middleton: Γιατί σταμάτησε να μιλάει στην καλύτερή της φίλη;
Instagram @celebitchyofficial

Πολλά έχουν ειπωθεί για τη σχέση της Kate Middleton με την Meghan Markle αλλά πολύ λίγα για τη φιλία της με την Rose Hanbury, η οποία σύμφωνα με δημοσιεύματα περνάει κρίση. Ποια είναι η κολλητή της δούκισσας του Cambridge και γιατί ξαφνικά σταμάτησε να της μιλάει;

Όλα άρχισαν με ένα δημοσίευμα της εφημερίδας The Sun, σύμφωνα με το οποίο η Kate είχε πει σε φίλους της ότι δεν θέλει να κάνει πια παρέα με την Rose και τον σύζυγό της David, και μάλιστα ότι θέλει να τους απομακρύνει από τον κύκλο τους. Το άρθρο ανέφερε επιπλέον ότι ο πρίγκιπας William προσπάθησε να πείσει την σύζυγό του να αλλάξει γνώμη, χωρίς αποτέλεσμα όμως.

Η Rose Hanbury είναι μαρκησία του Cholmondeley, σύζυγος του έβδομου μαρκήσιου του Cholmondeley, μέλος μιας σημαντικής βρετανικής οικογένειας με πρόγονο τον πρώτο πρωθυπουργό της Βρετανίας, τον Sir Robert Walpole. H γιαγιά της, μάλιστα, είναι η Lady Elizabeth Longman, που ήταν παράνυφος στον γάμο της βασίλισσας Ελισάβετ το 1947.

“O William θέλει να παίξει τον ρόλο του ειρηνοποιού, έτσι ώστε τα δυο ζευγάρια να παραμείνουν φίλοι εφόσον μένουν τόσο κοντά και έχουν κοινούς φίλους. Aλλά η Kate είναι ξεκάθαρη πια ότι δεν επιθυμεί να τους βλέπει και θέλει τον William να τους διώξει, παρά την κοινωνική τους τάξη” ανέφερε μια πηγή στην εφημερίδα. 

Mια άλλη πηγή υποστήριξε πως “θα έπρεπε να είναι κοντά η μια στην άλλη,αλλά τα πράγματα είναι τεταμένα μεταξύ τους. Κανένας δεν μπορεί να καταλάβει πως τα πράγματα έφτασαν ως εδώ. Με τα χρόνια οι ζωές των Kate και Rose έχουν γίνει περίπλοκες με πολλούς τρόπους”. 

Όπως αναφέρει η Daily Mail τόσο η δούκισσα όσο και η Rose Hanbury “έχουν σκεφτεί να κινηθούν νομικά” ενάντια σε αυτά τα δημσιεύματα, αλλά τελικά δεν προχώρησαν καθώς καμία από τις εικασίες δεν έχει αποκαλύψει την αιτία για την υποτιθέμενη ρήξη. 

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα