Καταξοδεύτηκε (ΝΟΤ) ο Trump για το δώρο γενεθλίων της Melania
Getty Images

Όπως ίσως θα έχετε ήδη διαβάσει, χθές η Melania Trump είχε τα γενέθλιά της. Η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ και σύζυγος του Donald Trump έγινε 48 ετών και φυσικά όλοι σχολιάζουν τις τελευταίες μέρες πόσο όμορφη είναι παρόλο που μεγαλώνει, πόσο κομψή ήταν στις προσφατες κοινές εμφανίσεις που έκανε το προεδρικό ζεύγος των ΗΠΑ μαζί με το αντίστοιχο της Γαλλίας, ενώ όπως καταλαβαίνετε, υπήρχε και μία περιέργεια για το τι δώρο πήρε από τον Donald Trump. Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ εκτός από το αξίωμα που έχει εδώ και πάνω από ένα χρόνο, έχει και μία πάρα πολύ μεγάλη περιουσία, γεγονός που μας έκανε να πιστεύουμε ότι θα της χάριζε κάτι φαντασμαγορικό για δώρο γενεθλίων. Ένα πανάκριβο κόσμημα; Κάποιο ακίνητο; Μία θαλαμηγό με το όνομά της; Έστω ένα ταξίδι σε κάποιον εξωτικό προορισμό.

Αν λοιπόν και εσείς φαντάζεστε κάτι από τα παραπάνω, να σας πούμε ότι όλοι μας κάναμε λάθος. Ο κύριος Trump ρωτήθηκε σε συνέντευξη που έδωσε πριν από μερικές ώρες και φυσικά αποκάλυψε το όχι και τόσο ευφάνταστο δώρο που πήρε στη σύζυγό του. «Λοιπόν, καλύτερα να μην μπλέξω σε αυτό, γιατί μπορεί να μπω σε μπελάδες. Ίσως δεν ήξερα τι να της πάρω» ήταν η απάντησή του σ’ αυτή την ερώτηση και η αλήθεια είναι πως δεν το περιμέναμε, γιατί πρακτικά είπε στο κοινό ότι δεν της πήρε τίποτα. Η εξήγηση είναι ότι δεν έχει καθόλου χρόνο, είναι απασχολημένος με τα καθήκοντά του και έτσι δεν κατάφερε να βγει και να ψάξει το ιδανικό δώρο γενεθλίων για την αγαπημένη του σύζυγο. Έσπευσε βέβαια να αποκαλύψει επίσης ότι της χάρισε μία κάρτα για τα γενέθλιά της αλλά και ένα μπουκέτο λουλούδια, πολύ ευγενική κίνηση, αλλά από έναν μεγιστάνα, η αλήθεια είναι πως θα περιμέναμε κάτι πιο ακριβό.

Να πούμε επιπλέον ότι η Melania Trump που γεννήθηκε στις 26 Απριλίου του 1970 προτίμησε φέτος να γιορτάσει τα γενέθλιά της μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας με λίγα αγαπημένα της πρόσωπα.

Ακολουθήστε το Instyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα