Καταλήξαμε στις πιο καλοντυμένες των πάρτι μετά τα Όσκαρ

Τα καθιερωμένα πάρτι μετά το τέλος της τελετή απονομής των Βραβείων Όσκαρ πραγματοποιήθηκαν και φέτος,  με τις πιο καλοντυμένες σταρ να παρευρίσκονται στο χαλί του Wallis Annenberg Center και Beverly Hills City Hall. Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, στιλιστικά τουλάχιστον τα πάρτι έκλεψαν την παράσταση από την επίσημη τελετή απονομής μιας και το  ενδιαφέρον ενδυματολογικά ήταν μεγαλύτερο σε σχέση με το χλιαρό red carpet της βραδιάς. Εμείς συγκεντρώσαμε και σας παρουσιάζουμε εκείνες που ξεχωρίσαμε για τις τολμηρές και εντυπωσιακές τους εμφανίσεις.

Αυτές είναι οι πιο καλοντυμένες των πάρτι μετά τα Όσκαρ

Αυτές είναι οι πιο καλοντυμένες των πάρτι μετά τα Όσκαρ

 Η  Sofia Vergara με Ralph & Russo Couture

H Sofia Vergara επέλεξε μαύρο off-the-shoulder φόρεμα και το συνδύασε με ασημένια μακριά σκουλαρίκια και κόκκινο κραγιόν.  Το συγκεκριμένο look κατάφερε να μας αφήσει με το στόμα ανοιχτό μιας και είναι αρκετά λαμπερό και ταιριάζει τέλεια για την βραδιά.

Αυτές είναι οι πιο καλοντυμένες των πάρτι μετά τα Όσκαρ

Η Heidi Κlum με Georges Hobeika

Η Heidi Klum με πράσινο φόρεμα με χρυσές και μεταλλιζέ λεπτομέρειες και super sexy ντεκολτέ, δημιουργώντας μια λαμπερή εικόνα, η οποία την αντιπροσωπεύει απόλυτα.

2018 Vanity Fair Oscar Party at the Wallis Annenberg Center for the Performing ArtsPictured: Janelle MonaeRef: SPL1667463  040318  Picture by: PG / Splash NewsSplash News and PicturesLos Angeles:310-821-2666New York:212-619-2666London:870-934-2666photodesk@splashnews.com

Η Janelle Monáe με Christian Siriano

Κάνοντας τη διαφορά από τις υπόλοιπες σταρ, η Janelle Monáe επέλεξε κόκκινο κουστούμι, με ασύμμετρη φούστα από πάνω και δικαιώθηκε κερδίζοντας την αγάπη μας.

Αυτές είναι οι πιο καλοντυμένες των πάρτι μετά τα Όσκαρ

Η Olivia Wilde με Roberto Cavalli

Άλλο ένα υπέροχο μεταλλικό φόρεμα με cuts-out και multiple τιράντες για την Olivia Wilde, η οποία τόνισε τα δυνατά της σημεία και απέδειξε πως ξέρει τι να φορέσει σε ένα λαμπερό πάρτι.

2018 Vanity Fair Oscar Party at the Wallis Annenberg Center for the Performing ArtsPictured: Sarah PaulsonRef: SPL1667463  040318  Picture by: PG / Splash NewsSplash News and PicturesLos Angeles:310-821-2666New York:212-619-2666London:870-934-2666photodesk@splashnews.com

Η Sarah Paulson με Marc Jacobs

Μια εντυπωσιακή εμφάνιση έκανε και η Sarah Paulson επιλέγοντας ένα έντονο κίτρινο φόρεμα, το οποίο απογείωσε με μαύρα ψηλά γάντια και ασορτί clutch, υπενθυμίζοντας μας την δύναμη των αξεσουάρ.

Αυτές είναι οι πιο καλοντυμένες των πάρτι μετά τα Όσκαρ

Η Jasmine Sanders με Bulgari

Με κλασσικό μαύρο φόρεμα η Jasmine Sanders κατάφερε να κάνει μια από τις πιο όμορφες εμφανίσεις αναδεικνύοντας το εντυπωσιακό της μπούστο με ασημένιο κόσμημα από ζαφείρι και φυσικά τα λόγια είναι περιττά.

Αυτές είναι οι πιο καλοντυμένες των πάρτι μετά τα Όσκαρ

Η Karolina Kurkova με Balmain

Την διαφορά αποφάσισε να κάνει και η Karolina Kurkova με λευκό κουστούμι κεντημένο με πέτρες,  υπενθυμίζοντας μας πόσο κομψό και sexy μπορεί να δείχνει το γυναικείο κουστούμι. Well done!

jamie king after oscars party

Η Jaime King  με Oscar de la Renta

Ένα αέρινο, παραμυθένιο φόρεμα από λευκό τούλι και χρυσή παγιέτα στο πάνω μέρος φόρεσε η Jaime King, εκπλήσσοντας μας ευχάριστα.

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα