Karl Lagerfeld – Conchita Wurst: Μία συνεργασία που θα συζητηθεί

Φαίνεται πως το 2014 είναι η χρονιά της Conchita Wurst. Η νεαρή, κέρδισε τον διαγωνισμό της Eurovision και μεταξύ άλλων έκανε το ντεμπούτο της στις πασαρέλες με το Haute Couture fashion show του Jean Paul Gaultier.

Επιπλέον, ακόμη μία συνεργασία προστέθηκε στο fashion βιογραφικό της, που θα έχει κάθε λόγο να νιώθει περήφανη γι΄αυτή. Karl Lagerfeld! Το όνειρο δηλαδή κάθε μοντέλου. Ο κάιζερ της μόδας φωτογράφησε την 25χρονη για λογαριασμό του «CR Fashion Book» και μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα ότι το αποτέλεσμα είναι ανώτερο των προσδοκιών. Λογικό, αν σκεφτεί κανείς πως ο Lagerfeld ότι πιάνει στα χέρια του γίνεται επιτυχία- και πόσο μάλλον όταν έχει εξαιρετικό υλικό που όμοιό του δεν υπάρχει.

Φορώντας μαύρα εσώρουχα και δημιουργίες των οίκων Givenchy, Prada, Chanel και Rick Owens, η καλλονή με το μούσι ποζάρει με βλέμμα έμπειρου μοντέλου και για ακόμη μία αφορά προκαλεί ποικίλα σχόλια. Η διαφορά, αυτή τη φορά, είναι πως στο πλευρό της έχει τον καλύτερο σύμμαχο, ή αλλιώς τον κακό «θείο» Karl.  

Διαβάστε ακόμη: 

Απροσδόκητες προτάσεις για ασορτί μανικιούρ-πεντικιούρ

Summer News: Διαβάστε τα νέα των celebrities που πρέπει να ξέρετε σήμερα

Κατεβάστε τώρα το νέο τεύχος του InStyle εντελώς δωρεάν στο iPad

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα