Καπέλο μέσα στην πόλη; Η Δέσποινα Βανδή σας δείχνει τον τρόπο να το φορέσετε

Η Δέσποινα Βανδή βρίσκεται αυτή την περίοδο στη Θεσσαλονική για περιορισμένο αριθμό εμφανίσεων στο Φιξ με τον Νίκο Οικονομόπουλο και την Ειρήνη Παπαδοπούλου. Η ίδια δε μπορεί να κρύψει τον ενθουσιασμό της που μετά από τόσο καιρό τραγουδάει στη συμπρωτεύουσα και συνεχώς μοιράζεται με τους φίλους της στα social media, φωτογραφίες από την παραμονή της εκεί.

Επειδή εκτός από πολύ καλή τραγουδίστρια είναι και μία από τις πιο καλοντυμένες celebrities της ελληνικής showbiz, εμείς δε χάνουμε ευκαιρία να παρατηρούμε τα σύνολα που επιλέγει. Έτσι είδαμε ότι για ακόμα μία φορά εμφανίστηκε με καπέλο. Την είχαμε δει στο fashion show των Mi-Ro με αντίστοιχο σύνολο και μας είχε ενθουσιάσει, κάτι που συνέβει και αυτή τη φορά. Έτσι η τραγουδίστρια επέλεξε λευκή παντελόνα, την οποία συνδύασε με μαύρο πουκάμισο και καπαρντίνα ενώ αποφάσισε να κάνει το σύνολό της πιο ενδιαφέρον προσθέτοντας, όπως σας είπαμε, ένα καπέλο και μαύρα γυαλιά ηλίου θυμίζοντας star μιας άλλης εποχής.

Το look αυτό μπορείτε άνετα να αντιγράψετε καθημερινά, καθώς όπως βλέπετε αποτελείται από basic κομμάτια που πιθανόν να έχετε ήδη στη ντουλάπα σας. Μη διστάσετε να συνδυάσετε το καπέλο, ειδικά με τα παντελόνια σε γραμμή καμπάνα, καθώς το σύνολο είναι πάντα πολύ stylish, ξεφεύγει από τα συνηθισμένα και επιπλέον μην ξεχνάτε ότι σας προστατεύει. Δείτε εδώ μερικές ιδέες ακόμα για να το φορέσετε ανάλογα με το στιλ σας.

Διαβάστε ακόμα:

Celebrity News 21/03: Αυτά είναι τα νέα που πρέπει να ξέρετε σήμερα

Αυτοί είναι οι πιο βασικοί λόγοι που δεν πετυχαίνει η δίαιτά σας λόγοι

Κατεβάστε τώρα το νέο τεύχος του InStyle εντελώς δωρεάν στο iPad

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram 

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα