Κάντο όπως η Palermo: Η Olivia μας δείχνει πώς να δώσουμε νέα πνοή στα παλιά μας ρούχα

Βαρεθήκατε τα ρούχα σας; Στέκεστε κάθε πρωί μπροστά από τη ντουλάπα και μετά από μισή ώρα αλλαγών δεν ξέρετε ακόμα τι να φορέσετε; Νιώθετε ότι φοράτε συνέχεια τα ίδια στη δουλειά; Τη λύση έρχεται για ακόμα μία φορά να σας δώσει η expert της μόδας, Olivia Palermo, μέσα από ένα ακόμα επιτυχημένο look της.  Η όμορφη fashionista εμφανίστηκε στους δρόμους της Νέας Υόρκης μερικές μέρες πριν δείχνοντάς μας έναν πρωτότυπο τρόπο για να ανανεώσουμε τα κομμάτια που έχουμε ήδη στην γκαρνταρόμπα μας.

Η Olivia φόρεσε ένα κίτρινο shirt-dress από την φίρμα Loft στο οποίο έδωσε έναν διαφορετικό αέρα φορώντας μία printed φούστα από μέσα δημιουργώντας έτσι ένα πολύ στιλάτο αποτέλεσμα. Για να αποφύγει να το παραφορτώσει προτίμησε παπούτσια στην ίδια απόχρωση με το φόρεμα ενώ προτίμησε τσαντάκι σε τυρκουάζ χρώμα.

Πάρτε κι εσείς παράδειγμα από τη νεόνυμφη celebrity και ενσωματώσετε στο look σας διαφορετικά κομμάτια, που δεν είχατε σκεφτεί μέχρι τώρα. Κάντε την αρχή προτιμώντας να φορέσετε -όπως κι εκείνη- τη midi φούστα σας κάτω από ένα πιο κοντό φόρεμα.

Διαβάστε επίσης:

H Rebecca Minkoff σχεδιάζει βραχιόλια που σίγουρα θέλετε να αποκτήσετε

Ναι! Η Dianna Agron έγινε πλατινέ ξανθιά

Κατεβάστε τώρα το νέο τεύχος του InStyle εντελώς δωρεάν στο iPad

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram 

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα