Καν’το και εσύ: Η Μαρία Ηλιάκη στηρίζει τον πιο σημαντικό σκοπό που αφορά σε ΟΛΕΣ τις γυναίκες

«Μην παραμελείτε τον εαυτό σας… Στηρίζω την καμπάνια #‎smearforsmear για την πρόληψη του καρκίνου του τράχηλου» έγραψε λίγο πριν στα social media της το funny girl της ελληνικής TV και αγαπημένη μας παρουσιάστρια, Μαρία Ηλιάκη  παρακινώντας όλες τις γυναίκες να πάρουν μέρος σε μία πολύ σημαντική viral καμπάνια που ξεκίνησε πριν από μερικές μέρες στο εξωτερικό και ευελπιστεί να ευαισθητοποιήσει τον κόσμο σχετικά με ένα πολύ σημαντικό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζουν πολλές γυναίκες και δεν είναι άλλο από τον καρκίνου του τραχήλου της μήτρας.

Η αλυσιδωτή αυτή αντίδραση των μουτζουρωμένων selfies ξεκίνησε από τον οργανισμό Jo’s Cancer Foundation που έχει βάση του την Αγγλία. Στόχος του είναι να κινητοποιήσει τις γυναίκες σε όλο τον κόσμο ώστε να ενημερωθούν για τον καρκίνο του τραχήλου της μήτρας και να τις παρακινήσει να κάνουν τακτικά το τεστ ΠΑΠ, που επιβάλλεται για όλες τις γυναίκες.

Όπως ακριβώς έγινε με το ALS Bucket Challenge που μάζεψε εκατομμύρια δολάρια σε χρόνο dt για την έρευνα στην καταπολέμηση της ασθένειας, αν θέλετε να γίνετε μέρος αυτού που παγκόσμιου viral και να βοηθήσετε στην καμπανιά ενημέρωσης δεν έχετε παρά να βγάλετε μια φωτογραφία με μουτζουρωμένο κραγιόν και στη συνέχεια να προτείνετε σε φίλες σας να κάνουν το ίδιο. Μέχρι στιγμής αρκετές γυναίκες και celebrities έχουν ενώσει τις δυνάμεις τους σε αυτό τον αγώνα και εμείς θα κάνουμε το ίδιο. Εσείς;

Διαβάστε ακόμα:

#SmearForSmear: Γιατί οι stars βγάζουν selfies με μουτζουρωμένα κραγιόν;

Κατεβάστε τώρα το νέο τεύχος του InStyle εντελώς δωρεάν στο iPad

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα