Καμία Jennifer, Gwyneth, Jolie: Η νέα σχέση του Brad Pitt δεν έχει καμια σχέση με τις άλλες

Μετά από πολλές (και αποτυχημένες εν τέλει) σχέσεις με πασίγνωστες γυναίκες της showbiz, ο Brad Pitt φαίνεται πως ψάχνει την τύχη του μακριά από το Hollywood. Αρκετούς μήνες μετά το χωρισμό του από την Angelina Jolie και έπειτα από μία έντονη φημολογία πως επέστρεψε στην αγκαλιά της Jennifer Aniston (οι φήμες για επανασύνδεση πυροδοτήθηκαν μετά το χωρισμό της Aniston από τον Justin Theroux), τα τελευταία δημοσιεύματα θέλουν τον ηθοποιό να βρίσκεται σε σοβαρή σχέση με μία πανέμορφη γυναίκα η οποία δεν έχει καμία σχέση με το χώρο του.

Μετά τα επίσης υποτιθέμενα ειδύλλια με τις Kate Hudson και πριγκίπισσα Σαρλότ του Μονακό, ο πατέρας έξι παιδιών φαίνεται να έχει έρθει πολύ κοντά με μία πολύ γοητευτική και μορφωμένη γυναίκα. Πρόκειται για την καθηγήτρια του ΜΙΤ, Neri Oxman, αναγνωρισμένη αρχιτέκτονα και βραβευμένη καλλιτέχνιδα. Η Oxman είναι 42 ετών με καταγωγή από το Ισραήλ και υπήρξε παντρεμένη με τον Αργεντινό συνθέτη Osvaldo Golijov.

Ο 54χρονος και η 42χρονη φωτογραφήθηκαν μαζί στο πανεπιστήμιο του MIT, και παρ΄όλο που η φωτογραφία αυτή ανέβηκε πριν 6 μήνες στο Instagram, τις τελευταίες ώρες κάνει τον γύρο του κόσμου.

brad pitt
Instagran: Kathy Camenzind

Η σχέση τους φαίνεται να μετράει έξι μήνες με τον Pitt να μην χάνει ευκαιρία και να επισκέπτεται την αγαπημένη του ακόμη και στον χώρο εργασίας της. Η φωτογραφία παρακάτω δείχνει τον διάσημο ηθοποιό να ποζάρει με 5 γυναίκες, στο εργαστήριο στο οποίο εργάζεται η καλή του.

Brad Pitt
Instagran: Kathy Camenzind

«Ο Brad και η Neri ταίριαξαν αμέσως επειδή μοιράζονται το ίδιο πάθος για την αρχιτεκτονική, το σχεδιασμό και την τέχνη», ανέφερε πηγή στην εφημερίδα Page Six. «Είναι πανέξυπνη και θαυμάσια», λέει μια άλλη πηγή στο αμερικανικό περιοδικό People.

Μέχρι να δούμε ποια θα είναι η συνέχεια σε αυτή την ιστορία, ας ρίξουμε μια ματιά σε κάποιες φωτογραφίες της κομψής γυναίκας παρακάτω.

Neri Oxman
Neri Oxman — MIT Media Lab
Neri Oxman
Neri Oxman — MIT Media Lab
Neri Oxman
Neri Oxman — MIT Media Lab
Neri Oxman
Neri Oxman — MIT Media Lab

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

 

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα