Καλομοίρα: Δείτε φωτογραφίες από την επιστροφή της στην Ελλάδα

Μετά από δυόμιση χρόνια η αγαπημένη μας Καλομοίρα είναι και πάλι στην Ελλάδα, φανερά ανανεωμένη και αδυνατισμένη, μετά από τη γέννα των δύο αγοριών της, που όπως λέει και η ίδια είναι ολόκληρη η ζωή της. Κατά την άφιξή της στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, η Καλομοίρα συνοδευόμενη από τον σύζυγό της Γιώργο, μίλησε στις κάμερες που την υποδέχτηκαν με χαρά. «Ευχαριστώ πολύ για την αγάπη σας, έχω να έρθω δυόμιση χρόνια και δεν το πιστεύω, είμαι πολύ συγκινημένη που είμαι εδώ, έχω επιθυμήσει πολύ την Ελλάδα και χαίρομαι που είστε όλοι εδώ». Όπως λέει και η ίδια δεν θα μείνει για πολλές μέρες, αλλά έχει πολλές δουλειές εδώ και φυσικά περιμένει με ανυπομονησία την εμφάνισή της στον ελληνικό τελικό της Eurovision που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 11 Μαρτίου στο “ACRO”.

Η αγαπημένη μας τραγουδίστρια, μίλησε για τα δύο αγγελούδια της και αποκάλυψε ότι η βάφτισή τους θα γίνει το καλοκαίρι στην Ελλάδα και τα ονόματά τους θα είναι Δημήτρης και Νίκος: «Δεν μπορούσα να τα φέρω μαζί μου γιατί έχει κρύο εδώ και φοβάμαι πολύ. Είμαι πολύ ευτυχισμένη με τα μωρά μου και ο Γιώργος βέβαια, παίζει συνέχεια μαζί τους, εγώ είμαι λίγο πιο αυστηρή. Όταν είναι ο μπαμπάς τους στο σπίτι, ξεχνάνε τη μαμά».

Η Καλομοίρα νοσταλγεί το τραγούδι που της έχει λείψει πάρα πολύ, αφού όπως λέει είναι η αγάπη της, αλλά βάζει  προτεραιότητά της πάντα την οικογένειά της.

Διαβάστε ακόμη:

Η Kim Kardashian και ο Kanye West όρισαν την ημερομηνία του γάμου τους

 

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα