Justin Theroux: Οι σχέσεις που του έχουν χρεώσει μετά το χωρισμό του με την Jennifer Aniston

Δεν ξέρουμε αν πιστεύετε και εσείς στο «ουδείς αναντικατάστατος», αλλά η ζωή έδειξε πως αυτό ισχύει ακόμη και για τις πιο όμορφες stars του Hollywood, όπως η Jennifer Aniston. Δεν έχει περάσει πολύς καιρός από την είδηση του διαζυγίου της με τον Justin Theroux, κάτι μας είχε στενοχωρήσει αφού φαινόταν πως είχε βρει για πρώτη φορά τον αληθινό έρωτα στο πρόσωπο του όμορφου άντρα. Σαν να μην έφτανε αυτό, τα νέα θέλουν τον Justin Theroux να έχει ήδη προχωρήσει τη ζωή του. Μέχρι τώρα τα media του έχουν χρεώσει δύο σχέσεις. Ποιες είναι αυτές; Η Petra Collins και η Aubrey Plaza.

Η πρώτη δεν είναι ξαδέρφη της Lily Collins, αλλά μία επιτυχημένη φωτογράφος με πολλές γνωστές συνεργασίες στο ενεργητικό της. Το ειδύλλιο σύμφωνα με τα δημοσιεύματα είναι ακόμη στα σκαριά, αφού Justin και Petra βρίσκονται στη ρομαντική φάση των ραντεβού. Μάλιστα, τους χωρίζουν 20 χρόνια ακριβώς, με τη νεαρή καλλιτέχνιδα να είναι 26 και τον γοητευτικό ηθοποιό 46- «ο έρωτας χρόνια δεν κοιτά» , κλισέ αλλά αληθινό.

petra collins

Και κάπου εδώ ξεκινά το drama. Αν ρίξει κανείς μία ματιά στα προηγούμενα post του Justin στο instagram, θα δει πως είχε κάνει tag την Petra  σε μία φωτογραφία του ένα μήνα πριν την ανακοίνωση του διαζυγίου του. Χωρίς να φαίνονται τα πρόσωπά τους, ποζάρουν ο ένας δίπλα στον άλλον με τις μπλούζες του φίλου τους Adam Selman. Και πως με όλο αυτό σχετίζεται η Selena Gomez; Η νεαρή pop star φαίνεται να ήταν φίλη με την Petra, αφού είχαν συνεργαστεί αρκετές φορές στην καριέρα της, τόσο στο videoclip του τραγουδιού “fetish”, όσο και στη φωτογράφησή της για τις ανάγκες του περιοδικού Wonderland. Τώρα φταίμε εμείς να συνδέσουμε το unfollow που έκανε η Selena στην Petra με τη φιλία της με την Jennifer Aniston; Μπορεί να είναι και απλώς ένα τυχαίο γεγονός, αλλά δεν πιστεύουμε στις συμπτώσεις.

PETRA SELENA

Η άλλη σχέση που έχουν χρεώσει στον όμορφο άντρα είναι η Aubrey Plaza. Η εντυπωσιακή ηθοποιός που γνωρίζουμε όλοι από το χιούμορ της και την ερμηνεία της σειρά Parks and Recreation στο ρόλο της April Ludgate φαίνεται ότι κάνει πολύ παρέα με τον ηθοποιό μετά το διαζύγιό του, αλλά τίποτα δεν μας κάνει να πιστεύουμε ότι υπάρχει κάτι ερωτικό μεταξύ τους.

Aubrey Plaza, emmy 2015

 

Δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι για καμία από τις δύο σχέσεις που χρεώνουν στον όμορφο άντρα, αλλά φανταζόμαστε στο μέλλον ότι θα μάθουμε περισσότερα. Το σημαντικό είναι να είναι όλοι ευτυχισμένοι.

Ακολουθείστε το Instyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα