Josephine: «Όταν λέμε ότι κάθε μέρα βάζουμε και άλλα ρούχα μας τα έχουν δώσει για να κάνουμε διαφήμιση»

Josephine: «Όταν λέμε ότι κάθε μέρα βάζουμε και άλλα ρούχα μας τα έχουν δώσει για να κάνουμε διαφήμιση»

Μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Josephine λίγο πριν από την πρεμιέρα της στο πλευρό του Νίκου Οικονομόπουλου στο «Κέντρο Αθηνών».

«Πριν ασχοληθώ με το τραγούδι σπούδαζα marketing – managment και είχα δουλέψει σε καφετέρια, έφτιαχνα βραχιολάκια, έκανα διάφορες δουλειές. Δουλεύω από πολύ μικρή γιατί συντηρώ το σπίτι μου, το αμάξι μου, όλους του λογαριασμούς. Είμαι ο άντρας του εαυτού μου», ανέφερε σε συνέντευξή της στο «Πρω1νό» η τραγουδίστρια, που ανήκει στο δυναμικό της Panik Records και πριν από λίγο καιρό κυκλοφόρησε το κομμάτι «Maya» που έχει αγαπηθεί από το κοινό και έχει ξεπεράσει τα 2,5 εκατομμύρια YouTube views.

Μιλώντας για την προσωπική της ζωή ανέφερε πως είναι single εδώ και περίπου έξι μήνες και διέψευσε τις φήμες ότι βαφτίστηκε χριστιανή γιατί σκόπευε να παντρευτεί. Τέλος, εξήγησε πως η πολυτελής καθημερινότητά της που προβάλλεται μέσω των social media «είναι διαφήμιση. Όταν είμαι σε ένα ξενοδοχείο και δείχνω ότι περνάω καλά, δεν σημαίνει πως τα έχω πληρώσει από την τσέπη μου όλα αυτά. Εγώ είμαι ένα κορίτσι που βγάζω βασικό μισθό για να συντηρήσω το σπίτι και την οικογένειά μου. Ή για τα ρούχα παράλληλα, όταν λέμε ότι κάθε μέρα βάζουμε και άλλα ρούχα ή παπούτσια, μας τα έχουν δώσει για να κάνουμε διαφήμιση».

Το βίντεο από τη συνέντευξη:

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα