John Stamos: Ο ελληνικής καταγωγής ηθοποιός νιώθει ενθουσιασμένος, στην τοποθεσία Ελλάδα

Ήταν πριν από σχεδόν μία εβδομάδα, την ημέρα της ονομαστικής του εορτής, όταν ο ελληνικής καταγωγής John Stamos επέστρεψε στα πάτρια εδάφη για διακοπές. «Δεν υπάρχει καλύτερο μέρος για να βρίσκομαι ανήμερα της ονομαστικής μου εορτής από την Ελλάδα», είπε χαρακτηριστικά κοινωποιώντας την παρουσία του.

Ο διεθνούς φήμης 53χρονος (!) γοητευτικός ηθοποιός, μουσικός και παραγωγός, όπως είδαμε στο Instagram του, απόλαυσε τις βόλτες του στην Ακρόπολη, σε θέατρα αλλά και στην Εθνική Βιβλιοθήκη. Το ταξίδι στην Ελλάδα δεν θα μπορούσε να μην περιλαμβάνει στάση στο Ναύπλιο, όπου ο Γιάννης Σταμόπουλος -όπως θα τον λέγαμε εδώ- έχει συγγενείς.

Πριν από κάποιες ώρες επέστρεψε στην Αμερική για τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις και εμείς συγκεντρώσαμε όλες τις φωτογραφίες που μοιράστηκε από την πατρίδα -όπως είπε- με τους διαδικτυακούς του φίλους. Δείτε τις παρακάτω και δώστε έμφαση στις λεζάντες που μαρτυρούν την περηφάνια για την καταγωγή του.

#Homeland #Nameday #Yanni

A photo posted by John Stamos (@johnstamos) on

I still believe in peace, love, and understanding. Goodnight Greece. A photo posted by John Stamos (@johnstamos) on

#goodmorning #greece #Καλημέρα

A photo posted by John Stamos (@johnstamos) on

All around the world statues crumble for me. #greekmyth

A photo posted by John Stamos (@johnstamos) on

Deep contemplation on either my Greek heritage or lunch. #greekdiner #makeamericagreekagain A photo posted by John Stamos (@johnstamos) on

#Family ??

A photo posted by John Stamos (@johnstamos) on

What’s more patriotic than a flag in slo-mo? ??#makeamericagreekagain A video posted by John Stamos (@johnstamos) on
Διαβάστε ακόμη: Οι κούκλες κόρες διάσημων Ελλήνων που απασχολούν τα πρωτοσέλιδα Shop it! Αυτό είναι το στιλ παπουτσιού που πρέπει να δοκιμάσετε Κατεβάστε τώρα το νέο τεύχος του InStyle εντελώς δωρεάν στο iPad Ακολουθήστε το InStyle στο instagram]]>

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα