Jessica Simpson: Δείτε την πρώτη φωτογραφία από τον γάμο της

Το περιμέναμε από χτες και να που ήρθε. Η Jessica Simpson παντρεύτηκε το Σάββατο το βράδυ τον πατέρα των δύο της παιδιών Eric Johnson, μπροστά σε συγγενείς και φίλους, στο Montecito στην Καλιφόρνια και αυτό που περιμέναμε εναγωνίως να δούμε από τότε είναι το νυφικό της.

Η πρώτη φωτογραφία που διέρρευσε, δείχνει την όμορφη μαμά, που γίνεται 34 χρονών στις 10 Ιουλίου, σε μια καλλιτεχνική προφίλ λήψη στην οποία φοράει το βέλο της. Η Jessica, επέλεξε για τον γάμο της μια δημιουργία της σχεδιάστριας Carolina Herrera, την οποία είχε προτιμήσει και η Olivia Palermo για τον δικό της γάμο την προηγούμενη εβδομάδα, το οποίο ήταν sexy, χαλαρό και αιθέριο και το οποίο συνδύασε με ένα βέλο. Όπως δήλωσε ο προσωπικός  της κομμωτής Roque Jimenez. «Δεν ήταν καθόλου στημένο» όπως συμπλήρωσε.

Ο  makeup artist Karan Mitchell διάλεξε παστέλ αποχρώσεις για το make-up της ενώ η στιλίστρια της και κοντινή της φίλη,  Nicole Chavez, ολοκλήρωσε το look της με Neil Lane διαμαντένια σκουλαρίκια.  «Ήταν αποτέλεσμα αγάπης» είπε η Chavez.

Η Simpson μάλιστα δήλωσε στο αμερικάνικο People, ότι όλο το σαββατοκύριακο που πέρασαν ήταν μαγικό γι αυτούς. «Αισθανόμαστε ολοκληρωμένοι πια», τόνισε.

 

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα