Jennifer Lopez: Εξηγεί πως το Versace φόρεμά της άλλαξε τον τρόπο αναζήτησης στο Google
Splash News / Ideal Image

Ποιος μπορεί να ξεχάσει την εντυπωσιακή εμφάνιση της Jennifer Lopez στο κόκκινο χαλί των Grammys το 2000 με το γαλαζοπράσινο φόρεμα του οίκου Versace; Η τραγουδίστρια που φέτος θα τιμηθεί με το βραβείο του CFDA “ Fashion Icon” για την επιρροή που έχει στον χώρο της μόδας, αποκάλυψε ότι αυτή τη εμφάνισή της άλλαξε τον τρόπο που αναζητούσαμε κάτι στο Google μέχρι τότε.

Η pop star δημοσίευσε ένα βίντεο στο YouTube της στη νέα σειρά “Moments of Fashion” στο οποίο θυμάται την εμφάνιση της στα Grammy και αποκάλυψε πως η απόφαση της να βάλει το εμβληματικό φόρεμα έγινε τελευταία στιγμή, αφού ο στιλίστας της δεν ήθελε να το φορέσει, καθώς το είχαν φορέσει κι άλλες stars στο παρελθόν.

«Ένα φόρεμα μπορεί να αλλάξει τον τρόπο που ο κόσμος μπορεί να ντύνεται για τα επόμενα 10 χρόνια.Είναι τρελό πόση μεγάλη επιρροή μπορεί να έχει η μόδα» ανέφερε η J.Lo. Μάλιστα, η επιρροή ήταν τόσο μεγάλη, όπως είπε η ίδια, που οδήγησε στην δημιουργία των Google Images, επειδή όλοι ήθελαν να αναζητήσουν το συγκεκριμένο φόρεμα: “Χρόνια μετά ανακάλυψα ότι χάρη σε αυτή τη νύχτα και σε αυτό το φόρεμα δημιουργήθηκαν τα Google Images”.

 

Ακολουθήστε το InStyle στο Ιnstagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα