Η Jennifer Lawrence κάνει πλουσιότερο το Χόλιγουντ

Δεν είναι μόνο ταλαντούχα και όμορφη αλλά κι εκείνη που φέρνει τα περισσότερα χρήματα στα ταμεία των κινηματογράφων, συνεπώς και στα στούντιο της Μέκκας του σινεμά.

Το περιοδικό, Forbes, δημοσίευσε την ετήσια «Buck list» του, η οποία περιλαμβάνει τα ονόματα των πιο γνωστών ηθοποιών, σε συνάρτηση με τα ποσά με τα οποία αμείβονται για κάθε ταινία αλλά και για το πόσα εκατομμύρια επιστρέφουν στους παραγωγούς τους.

Οι τρεις πρώτες γυναίκες στον κατάλογο είναι οι Emma Stone, Mila Kunis και Jennifer Lawrence, με την πρώτη να αφήνει στα στούντιο, $80.70 για κάθε δολάριο που κερδίζει και τις επόμενες δύο να κάνουν τους επιχειρηματίες κατά $70 πλουσιότερους, αντίστοιχα για κάθε δολάριο με το οποίο έχουν πληρωθεί.

Ένα ακόμη γεγονός που απασχολεί έντονα τη βιομηχανία του θεάματος, είναι ότι οι άντρες stars εξακολουθούν να αμείβονται με περισσότερα χρήματα σε σχέση με τις γυναίκες συναδέλφους τους, το οποίο αν μεταφραστεί σε αριθμούς σημαίνει ότι εκείνες κερδίζουν πιο πολλά χρήματα για τους παραγωγούς. Π.χ ο τραπεζικός λογαριασμός της Jennifer Lawrence αυξήθηκε κατά $500,000 μετά τη συμμετοχή της στο φιλμ, Hunger Games, ποσό που δεν αγγίζει ούτε στο ελάχιστο τα $152.535.000 που απέδωσε η ταινία, κατά το πρώτο σαββατοκύριακο προβολής της στην Αμερική.

Όσο για το νέο έτος, οι προβλέψεις θέλουν την 24χρονη, Jennifer Lawrence, να διεκδικεί πολύ μεγαλύτερα ποσά ειδικά μετά την υποψηφιότητα της για Χρυσή Σφαίρα, για τη συμμετοχή της στην ταινία, American Hustle.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα