Jennifer Lawrence: Έτρωγε γαριδάκια φορώντας Dior

Ιεροσυλία. Ποιός άνθρωπος θα μπορούσε να τρώει γαριδάκια ενώ φοράει ένα φουστάνι χιλιάδων ευρώ; Ποιός θα ρίσκαρε να λερώσει ένα Dior με πορτοκαλί θρύμματα; Μόνο η J Law.

Την περασμένη εβδομάδα κατά τη διάρκεια μιας συζήτησης στρογγυλής τραπέζης που διοργάνωσε το περιοδικό Vanity Fair ο ενδυματολόγος της ταινίας , American Hustle, Michael Wilkinson, εκμυστηρεύτηκε τις εμπειρίες του με τη νεαρή ηθοποιό κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων.

Ακόμα κι αν δεν έχετε δει την ταινία, υποψήφια για βραβείο Όσκαρ, θα έχει πάρει το μάτι σας την 23χρονη Jennifer να φοράει ένα ασημί φόρεμα με αποκαλυπτικό μπούστο. Είναι αυτή η σκηνή στο οποίο καλείται να έρθει αντιμέτωπη με την έτερη πρωταγωνίστρια Amy Adams. Καθώς το σενάριο απαιτούσε να ρίχνει η Lawrence πάνω της ένα ποτήρι σαμπάνια ο Wilkinson δημιούργησε τέσσερα πανομοιότυπα φορέματα από φτηνό ύφασμα.

«Είμαι χαρούμενος που το έκανα γιατί η Jennifer Lawrence είναι, θα μπορούσαμε να πούμε, μία πολύ αυθόρμητη νέα κοπέλα και δεν έχει πρόβλημα να τρώει Doritos και σνακς ενώ φοράει το κοστούμι της. Οπότε ήμασταν ευχαριστημένοι που είχαμε κάνα δυο αντίγραφα».

Αυτό το κορίτσι. Τόσο νέο κι αυθόρμητο.

Διαβάστε ακόμα: Jennifer Lawrence: Δείτε 6 αστείες φωτογραφίες της νεαρής ηθοποιού

 

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα