Η Jennifer Garner αποκαλύπτει το μυστικό της για να μην πάρει κιλά μέσα στα Χριστούγεννα

Η 42χρονη Jennifer Garner, παρόλο που είναι σύζυγος και μητέρα τριών παιδιών, αποκαλύπτει τι έχει σκοπό να κάνει για να μην πάρει βάρος και να διατηρήσει τη φόρμα της κατά την περίοδο των γιορτών.

Όπως έχει αποδείξε όλα τα χρόνια που βρίσκεται στο φως της δημοσιότητας η ηθοποιός ξέρει πολύ καλά τι να κάνει για να είναι αδύνατη ενώ και μετά από τις τρεις εγκυμοσύνες της κατάφερε να χάσει γρήγορα τα κιλά που είχε πάρει. Δε θα μπορούσαμε, λοιπόν, παρά να την εμπιστευτούμε.

«Απλά προσπαθώ να είμαι συνεπής. Αν πάω σε κάποιο πάρτι ξέρω πως δεν πρέπει να τρελαθώ γιατί και πάλι θα πρέπει να σηκωθώ το πρωί και να γυμναστώ. Αυτό είναι το μυστικό μου», είπε η Jennifer.

Με λίγα λόγια αποδεικνύει για ακόμα μία φορά πως το βασικό είναι να συνεχίσει κανείς να τηρεί τη ρουτίνα της γυμναστικής του. Φάτε κάτι παραπάνω, απολαύστε μερικά μελομακάρονα και αν το έχετε ανάγκη πέστε με τα μούτρα στο φαγητό. Αυτό στο οποίο δεν πρέπει να αφεθείτε είναι η γυμναστική.  Κάντε ότι καλύτερο μπορείτε σε αυτόν τον τομέα και δεν έχετε τίποτα να φοβηθείτε.

Διαβάστε ακόμα:

Δέκα πράσινα λαχανικά που είναι ακόμα πιο υγιεινά από το μαρούλι

Πώς έχασε 30 κιλά το μοντέλο της Victoria’s Secret;

Κατεβάστε τώρα το νέο τεύχος του InStyle εντελώς δωρεάν στο iPad

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα