Jeanne Damas: Η πιο στιλάτη Γαλλίδα μας δείχνει τι δεν πρέπει να λείπει φέτος από την ντουλάπα μας

Ο χειμώνας πλησιάζει και φυσικά για άλλη μια φορά προκύπτει το ερώτημα στο μυαλό όλων των γυναικών: «Mετά από τόσους μήνες καλοκαίρι μακριά από τα χουχουλιάρικα μας ρούχα, τι φοράμε τώρα για να είμαστε τόσο χαρούμενες όσο την εποχή του θέρους που όλα τα ρούχα φάνταζαν υπέροχα;». Η απάντηση έρχεται από τη Γαλλίδα socialite και fashionista Jeanne Damas, που ταξίδεψε μέχρι τη Σκωτία με γεμάτες βαλίτσες με κομμάτια από τη νέα συλλογή της Mango και μας έδειξε μέσα από τις πιο όμορφες εικόνες που τράβηξε πώς η άνεση συναντά τη θηλυκότητα και το στιλ. Απολαύστε τη Jeanne Damas με Mango στη Σκοτία και βρείτε τα πιο ωραία κομμάτια για να αποκτήσετε φέτος μέσα από τα looks και τις φωτογραφίες της.

InStyle_600x6002

Η Jeanne Damas ανακάλυψε τη Σκωτία σε ένα Σαββατοκύριακο όπου οι παριζιάνικες ρίζες της εναρμονίστηκαν τέλεια με τον Σκωτσέζικο τρόπο ζωής. Ο ήχος μιας γκάιντας στο Pentland Hills Regional Park που σε προκαλεί να χορέψεις σαν μην σε βλέπει κανείς. Οι εποχές όπου lords & ladies ήταν πραγματικότητα και σε κάνουν να νιώθεις ότι αρχαιότητα ξαναζωντανεύει όταν τη φοράς. Το καταφύγιο του The Bow Bar όταν κυκλοφορείς μόνο με μια ζακέτα μες στο κρύο του Βορρά της Γηραιάς Αλβιόνας, που μπαίνεις μέσα στη ζέστη και ζητάς μια μπύρα. Οι περίπατοι γύρω από το κάστρο του Εδιμβούργου την περιμένει. Αυτός ο τόπος είναι μαγικός και οι φωτογραφίες και το στιλ της Jeanne το μαρτυρούν.

 

InStyle_600x6003

Η Jeanne επιλέγει τα outfits για το κρύο που θα διάλεγαν οι πιο στιλάτες  γυναίκες του κόσμου και αναδεικνύουν το χαρακτήρα και την αισθητική τους. Η Σκοτία είναι έμπνευση για το κοσμοπολίτικο στιλ μιας γυναίκας που εμπνέεται από τις διαφορετικές κουλτούρες του κόσμου και τα κομμάτια που φόρεσε η fashionista είναι σίγουρο ό,τι καλύτερο θα μπορούσαμε να φορέσουμε φέτος. Ανακαλύψτε ακόμα περισσότερα και αποκτήστε όσα είδατε και αγαπήσατε στο site της Mango.

InStyle_600x600B

Important info: Η Mango ανοίγει στο τέλος του μήνα ένα ολοκαίνουργιο κατάστημα στο The Mall Athens που σίγουρα θα γίνει το hotspot του shopping στην πόλη.

Ακολουθήστε το Instyle στο Instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα