Jazmin Grace Grimaldi: Η κόρη του Πρίγκιπα Αλβέρτου στα βήματα της γιαγιά της Grace Kelly

Ηθοποιός, τραγουδίστρια, φιλάνθρωπος. Έτσι περιγράφει τον εαυτό της η 27χρονη Jazmin Grace Grimaldi, κόρη του πρίγκιπα του Μονακό Αλβέρτου, στο προφίλ της στο Instagram, ενώ μόλις έγινε γνωστό ότι η όμορφη Jazmin θα συμμετάσχει στην επόμενη σεζόν της επιτυχημένης σειράς του Amazon «The Marvelous Mrs. Maisel».

Την αποκάλυψη έκανε η ίδια με μια ανάρτησή στο Instagram στην οποία πόζαρε με το κουστούμι της στη σειρά, ενώ στη συνέχεια προχώρησε σε μία ακόμα ανάρτηση με αναφορά στα πρόσωπα που την ενέπνευσαν και την εμπνέουν για την υποκριτική της. Και πρόκειται για τις γιαγιάδες της, που η μία από τις δυο βεβαίως ήταν η διάσημη Grace Kelly- σταρ του Hollywood και μετά Πριγκίπισσα του Μονακό.

Η Jazmin είναι καρπός του έρωτα του Πρίγκιπα με τη socialite Tamara Rotolo. Το ζευγάρι δεν παντρεύτηκε ποτέ και έτσι η Jazmin- που μεγάλωσε με τη μητέρα της στην Καλιφόρνια- δεν έχει δικαίωμα σε τίτλο, αν και την έχει αναγνωρίσει ο πατέρα της.

Ωστόσο, η νεαρή ηθοποιός έχει πάρει και το όνομα – Grace είναι το δεύτερο όνομά της-, και τα γονίδια όσον αφορά την υποκριτική, αλλά και πολλά στοιχεία από την εξωτερική εμφάνιση της γιαγιάς της. Και μπορεί όλοι να μιλάνε για την εκπληκτική ομορφιά της Charlotte Casiraghi, της πιο διάσημης εγγονής της Grace Kelly, και να λένε πόσο μοιάζει στη γιαγιά της, ωστόσο και η Jazmin μοιάζει εκπληκτικά στη γιαγιά της!

Δείτε περισότερα στο PeopleGreece

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα