Jamie Dornan: Ο πρωταγωνιστής του «50 Shades Of Grey» σε νέα καμπάνια

Για όλες εσάς που εξακολουθείτε να αμφιβάλλετε για το αν ο Jamie Dornan είναι κατάλληλος για το ρόλο του Christian Grey, ας ρίξετε μια ματιά σε μία νέα του φωτογραφία.

Ο σέξι ηθοποιός πρωταγωνιστεί στην  νέα καμπάνια  του ιταλικού οίκου Hogan και όλες οι θαυμάστριές του έχουν την ευκαιρία να τον απολαύσουν με αξύριστο  look. Το πρώην μοντέλο βρέθηκε στη Βενετία, στα πλαίσια της φωτογράφηση τον περασμένο Οκτώβριο , λίγο πριν αρχίσει να κινηματογραφεί το ρόλο του δισεκατομμυριούχου φετιχιστή στο «50 Shades Of Grey».

Μάλιστα, σε μία φωτογραφία  ο Dornan φαίνεται πολύ κομψός με το κοστούμι ενώ αποπνέει ένταση καθώς κοιτά στο πλάι . Ο Ιρλανδός ηθοποιός στέκεται σε μια αποβάθρα στην «πόλη των καναλιών» ενώ μπορεί κανείς να δει στο φόντο και την εκπληκτική Piazza San Marco. Αν αυτό το κοστούμι ήταν γκρι θα ενσωματώνονταν άψογα στο χαρακτήρα που ενσαρκώνει στην πολυαναμενόμενη κινηματογραφική μεταφορά της ερωτικής τριλογίας.

«Η Hogan είναι μια δροσερή σύγχρονη ιταλική μάρκα. Ορισμένοι οίκοι στο χώρο ξεχωρίζουν και για το λόγο αυτό η Hogan είναι μια από αυτές» δήλωσε ο Dornan.

Σε ένα σύντομο τρέιλερ που κυκλοφόρησε από την Hogan ,ο ηθοποιός παίζει ένα διασκεδαστικό και ρομαντικό παιχνίδι κρυφτού με την Constance Jablonski , η οποία επίσης πρωταγωνιστεί στην καμπάνια.

Η πλήρης συλλογή έχει προγραμματιστεί να παρουσιαστεί τον Φεβρουάριο.

Διαβάστε ακόμη:

DWTS4: Τι φοράει η Δούκισσα Νομικού στο μεγάλο ημιτελικό;

Στο Παρίσι ο γάμος της Kim Kardashian και του Kanye West

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα