Jake Gyllenhaal- Rachel McAdams: Νέος έρωτας στο Hollywood;

Η Rachel McAdams ή αλλιώς η πρωταγωνίστρια της επικής ταινίας αγάπης «The Notebook» μετρά στο ερωτικό ημερολόγιό της κάποιους από τους πιο ωραίους άντρες του πλανήτη, μεταξύ των οποίων, Ryan Gosling και Michael Sheen. Και μπορεί τον τελευταίο καιρό να λέγεται πως διατηρεί -ακόμη- δεσμό με τον manager Patrick Sambrook, ωστόσο πρόσφατα δημοσιεύματα  θέλουν την όμορφη ηθοποιό να ζει έναν μεγάλο έρωτα στο πλευρό ενός ακόμη γοητευτικού κυρίου που δεν είναι άλλος από το Jake Gyllenhaal.

Πράγματι, οι φήμες όλο και φουντώνουν πως οι δυο τους είναι μαζί, ενώ έχουν απαθανατιστεί από τους φωτογράφους ουκ ολίγες φορές τις τελευταίες εβδομάδες, πότε σε διάφορους αγώνες στην Νέα Υόρκη  και πότε σε ακριβά εστιατόρια. Αυτόπτες μάρτυρες αποκάλυψαν πως η μεταξύ τους χημεία ήταν κάτι παραπάνω από εμφανής, με τα τρυφερά ενσταντανέ να αποτελούν βασικό στοιχείο στις διάφορες εμφανίσεις τους.

Από την άλλη βέβαια, κάποιοι υποστηρίζουν πως οι δύο ηθοποιοί κάνουν κάποιες συναντήσεις στο πλαίσιο την νέας ταινίας που θα πρωταγωνιστήσουν μαζί και που φέρει τον τίτλο «Southpaw». Άνθρωπος από το περιβάλλον της παραγωγής αποκάλυψε στον ξένο Τύπο: «Συναντιούνται μόνο για να προετοιμαστούν για τους ρόλους τους. Αν και περνάνε υπέροχα μαζί είναι μόνο δύο καλοί φίλοι».

Για την ιστορία, η 35χρονη και 33χρονος είχαν αποτελέσει ένα πολύ λαμπερό ζευγάρι παρουσιαστών σε βραβεία το 2010 και αν ισχύουν τα δημοσιεύματα, η τότε σπίθα εξελίχθηκε όντως σε πυρκαγιά.

Διαβάστε ακόμη: 

Jennifer Lopez vs. Jimmy Fallon: Ποιος ανέδειξε το λευκό στενό παντελόνι καλύτερα;

‘Εξυπνα tricks για να κάνετε τα χείλη σας να δείχνουν μεγαλύτερα

Κατεβάστε τώρα το νέο τεύχος του InStyle εντελώς δωρεάν στο iPad

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα