Jade roller: Είναι απαραίτητο για την περιποίηση προσώπου το αντικείμενο που έχει γίνει viral;

Εάν είστε φαν της περιποίησης προσώπου και σας ενδιαφέρει να κάνετε το καλύτερο για την επιδερμίδα σας, τότε σίγουρα θα έχετε δει κάπου το jade roller. Το jade roller, είναι ένα roller περιποίησης προσώπου που συνδυάζει τις ευεργετικές ιδιότητες του νεφρίτη, σε συνδυασμό με την κίνηση του roller, που κάνει μασάζ στο πρόσωπο, αυξάνοντας την κυκλοφορία. O νεφρίτης είναι ένας πολύτιμος λίθος με ιδιότητες αποτοξίνωσης και καθαρισμού, και πιστεύεται πως βοηθάει τα όργανα φιλτραρίσματος και απέκκρισης του σώματος. Έτσι, όταν μάθαμε πως το ελαφρύ μασάζ προσώπου πρέπει να αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινής περιποίησης προσώπου, δεν θα υπήρχε καλύτερο φυσικό υλικό από τον νεφρίτη για την δημιουργία του ενός face roller. Το jade roller βοηθάει στην κυκλοφορία του αίματος, κάνοντας μασάζ στο πρόσωπο και διεγείροντας τα αιμοφόρα αγγεία, διαδικασία που χαρίζει λαμπερή επιδερμίδα, μειώνει τις λεπτές γραμμές και το πρήξιμο κάτω από τα μάτια. Κάποια jade rollers έχουν μόνο μια πλευρά αλλά κάποια άλλα έχουν δύο άκρες, μια για την επιδερμίδα του προσώπου και μια ιδανική για την περιοχή κάτω από τα μάτια.

Εαν θέλετε να δοκιμάσετε το jade roller, μπορείτε να βρείτε αυτό που ψάχνετε εδώ ή εδώ.

jade roller

Πως χρησιμοποιείται:

Σε καθαρό και στεγνό πρόσωπο, απλώνουμε ένα serum ή ένα ενυδατικό λάδι και κάνουμε ανοδικές κινήσεις πιέζοντας ελαφρά με το jade roller ώστε να διεγείρουμε την κυκλοφορία και να επιτρέψουμε στο ενυδατικό προϊόν να εισχωρήσει στο δέρμα μας και να δράσει καλύτερα. Μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε σε όλο το πρόσωπο καθώς και στην περιοχή κάτω από τα μάτια.

jade roller 3

Εxtra tip: Μια συμβουλή που προτείνουν οι ειδικοί, είναι να αποθηκεύουμε το jade roller στο ψυγείο, ώστε να είναι δροσερό όταν το χρησιμοποιούμε. Είναι ιδανικό tip αν το δέρμα σας είναι κουρασμένο ή πρησμένο καθώς η αίσθηση που δίνει το κρύο jade roller, είναι δροσιστική και αναζωογονητική.

jade roller 600x600

Μια εναλλακτική στο jade roller, αποτελεί το εργαλείο από πέτρα Gua Sha, μια πέτρα με καμπύλες, που ακολουθεί τις γραμμές του προσώπου και χρησιμοποιείται εδώ και πολλά χρόνια σε θεραπείες βελονισμού, για τις ευεργετικές τις ιδιότητες και τα οφέλη που προσφέρει στο δέρμα, όπως αύξηση της κυκλοφορίας του αίματος, τόνωση και αναζωογόνηση.

Εσείς θα το δοκιμάζατε;AdTech Ad

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα