Η Jackie O και το πρώτο διάσημο selfie

Πόσες φορές έχουμε αφεθεί να θαυμάζουμε φωτογραφίες της παρατηρώντας τη φυσική της χάρη και αναλύοντας – εμείς και ένα τεράστιο μέρος του γυναικείου πληθυσμού της γης – το αξεπέραστο στυλ της. Αυτό που δεν μπορούσαμε να φανταστούμε, ενώ ομολογούμε ότι θα έπρεπε, είναι το ταλέντο που διέθετε σε πρακτικά ζητήματα, όπως το τι κάνεις όταν θέλεις να απαθανατίσεις σε μια φωτογραφική λήψη, παραπάνω από ένα άτομα στα οποία συμπεριλαμβάνεται και ο εαυτός σου. Κι αν εσείς σπεύσατε να αναφωνήσετε, με ένα στόμα, μια φωνή, «Selfie!», θα σας υπενθυμίσουμε ότι τη δεκαετία του ’60 το συγκεκριμένο είδος φωτογράφησης δεν είχε κάνει ακόμα το ντεμπούτο του, μέχρι που μια ανέμελη, καλοκαιρινή μέρα πιθανόν να το εγκαινίασε ποια άλλη… Η Jackie O.

H συγκεκριμένη φωτογραφία που αναρτήθηκε για πρώτη φορά πριν από λίγες μέρες στο Twitter, απεικονίζει την ίδια ανάμεσα στον JFK και την αδελφή του, Ethel. Όπως ήταν αναμενόμενο αυτό που μας τράβηξε την προσοχή δεν ήταν μόνο η εφευρετικότητα της αλλά και το summer chic, λευκό σύνολο που φοράει στην φωτογραφία η Jackie η οποία μπορεί να ήταν εκείνη που άφησε ανεξίτηλο το σημάδι της στην ιστορία της μόδας για τις αξέχαστες ladylike εμφανίσεις της αλλά απ’ ότι όλα δείχνουν, το στυλ δεν γνωρίζει τόπο και χρόνο και η πρώτη κυρία της Αμερικής ήξερε πως να εντυπωσιάζει, καταβάλλοντας ελάχιστη προσπάθεια, ακόμα και στις εξορμήσεις της στην παραλία.

Και μιας και το καλοκαίρι είναι προ των πυλών, δεν χάνουμε τίποτα να ψάξουμε για εκείνο το λευκό, ψηλόμεσο σορτς που σίγουρα κάπου κρύβεται στη ντουλάπα μας!

Διαβάστε επίσης – Τrailer: Δείτε τον David Beckham να πρωταγωνιστεί σε κορυφαία τηλεοπτική σειρά

 

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα