It’s in the bag: Κρυφοκοιτάξαμε στην τσάντα της Λένας Παπαληγούρα

Η Λένα Παπαληγούρα είναι από τις πιο αγαπημένες μας ηθοποιούς εδώ στο InStyle.gr . Γι’ αυτό οταν την είδαμε να περπατά αμέριμνη στο διάδρομο του γραφείου μας δεν χάσαμε λεπτό και σπεύσαμε να της ζητήσουμε αυτό που ζητάμε από κάθε celebrity που βρίσκεται ανάμεσά μας… να μας ανοίξει την τσάντα της. Η απάντησή της ήταν ένα γλυκύτατο και ευγενέστατο (δεδομένου του θράσους μας) βεβαίως.

 

Βλέποντας την τσάντα της κλειστή καταλάβαμε αμέσως ότι είναι δικός μας άνθρωπος και έχει μαζί της όσα πρέπει να έχει μια γυναίκα… τα πάντα! Δείτε τι εννοούμε.

lena papaligoura its in the bag homepage image

 

Στο backpack της ανακαλύψαμε – εκτός από το τρίπτυχο κλειδιά, πορτοφόλι, κινητό- ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου “γιατι ελπίζουμε σε μια άνοιξη που θα έρθει” όπως είπε χαρακτηριστικά η ίδια. Κείμενα θεατρικών παραστάσεων (και αυτών που πρωταγωνιστεί τώρα αλλά και εκείνων που είναι στις πρόβες), καλλυντικά και για τις παραστάσεις αλλά και για μια στιγμή που μπορεί να προκύψει ξαφνικά στη ζωή (και πάλι όπως είπε η ίδια χαρακτηριστικά). Ένα ακόμη νεσεσέρ με μωρομάντιλα και κάποια φάρμακα όπως ασπιρίνες για παν ενδεχόμενο ή όπως λέει η ίδια “γιατί οι ηθοποιοί είναι ελαφρώς ψυχαναγκαστικοί”  αλλά και ένα ξηρό σαμπουάν για φρεσκάρισμα on the go. Τέλος, από την τσάντα της ξεπρόβαλλε και μια μπλούζα για την περίπτωση που θα κρυώσει μιας που ο καιρός τις τελευταίες ημέρες είναι απρόβλεπτος… Αν μας ρωτάτε, η τσάντα της Λένας είναι η ιδανική τσάντα. Η πιο τέλεια τσάντα που θα μας έκανε να νιώθουμε ασφαλείς για οτιδήποτε προκύψει μέσα στην ημέρα.

Δείτε ακόμα:

It’s in the bag! Κρυφοκοιτάξαμε στην τσάντα της Σταματίνας Τσιμτσιλή

It’s in the bag! Κρυφοκοιτάξαμε στην τσάντα της Λάουρα Νάργες

It’s in the bag! Κρυφοκοιτάξαμε στην τσάντα της Μορφούλας Ντώνα

It’s in the bag! Κρυφοκοιτάξαμε στην τσάντα της Έλενας Παπαβασιλείου

Κατεβάστε τώρα το νέο τεύχος του InStyle εντελώς δωρεάν στο iPad

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

 

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα