It rocked our world! Η νέα συλλογή της Jo Malone μας έχει πάρει το μυαλό

Μεγάλη Βρετανία. Περήφανη. Επιφανής. Λίγο εκκεντρική. Ένα έθνος που φημίζεται για την διακεκριμένη ιστορία του και τον καθορισμό των εποχών. Όλα αυτά θέλησε να γιορτάσει η Jo Malone δημιουργώντας την πιο Rock n’ Roll, ευωδιαστή, limited edition συλλογή που έχει κάνει την beauty editor μας να παραμιλά. Πέντε τέλεια και γνώριμα αρώματα φορούν «ρούχα εποχής» και συμβολίζουν μια περίοδο της Αγγικής ιστορίας. Τελειότερο δεν γίνεται!

jo malone rock the ages aromata

  • Tudor Rose & Amber
    Εμπνευσμένο από την περίοδο Tudor της Βρετανίας. Το εραλδικό τριαντάφυλλο της δυναστείας των Τυδώρ με το πικάντικο γαρύφαλλο. Πολυτελές ρόδο και ζεστός αισθησιασμός του κεχριμπαριού. Πλούσιο, πολυτελές.
  • Lily of the Valley & Ivy
    Εναρμονισμένο με την Γεωργιανή περίοδο της Βρετανίας, η αρχική νότα του πράσινου κισσού συμπληρώνεται από την πλούσια καρδιά του κρίνου της κοιλάδας. Σαγηνευτικό, αιθέριο.
  • Pomegranate Noir
    Η Βικτωριανή περίοδος της Βρετανίας. Γλυκό ρόδι σε συνδυασμό με τον μεθυστικό κρίνο της Καζαμπλάνκα και το αισθησιακό ξύλο Guaiac.Δραματικό, έντονο.
  • Geranium & Verbena
    Η επιτομή της Εδουαρδιανής εποχής της Βρετανίας. Αρωματική βερβένα αναμειγνύεται με το εκλεπτυσμένο γεράνι. Καθαρό, ποώδες.
  • Birch & Black Pepper
    Η Βρετανία σήμερα. Το άρωμα των αντιθέσεων. Δροσερό και πικάντικο μαύρο πιπέρι με σημύδα.

Αναζητήστε τα στα καταστήματα Attica από τον Απρίλιο και μην χάσετε χρόνο, οι πιθανότητες να εξαντλήσει τη συλλογή η Χριστίνα Χρόνη μόνη της είναι τεράστιες!

Δείτε ακόμα:

Incense & Cedrat Cologne Intense: Το νέο, σπάνιο άρωμα από τη Jo Malone

Η Charlotte Stockdale και η Jo Malone μας ταξιδεύουν…

Μια εκδρομή στη θάλασσα με τη Jo Malone

Κατεβάστε τώρα το νέο τεύχος του InStyle εντελώς δωρεάν στο iPad

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

 

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα