Είστε λάτρεις του minimal στιλ; Η Τατιάνα Στεφανίδου σας δείχνει πώς να δημιουργήσετε ένα minimal βραδινό look

Αν ανήκετε στη κατηγορία των γυναικών που παρακολουθούν τη μόδα και τις τάσεις της, θα γνωρίζετε πόσο εύκολα μπορεί να ενθουσιαστείτε με κάποιο trend. Ωστόσο, οι περισσότερες από εμάς κάθε φορά που δεν ξέρουμε τι να φορέσουμε ή θέλουμε μία all time classic επιλογή, τότε σίγουρα θα προτιμήσουμε να δημιουργήσουμε ένα minimal look σε λευκές ή μαύρες αποχρώσεις.

Η Τατιάνα Στεφανίδου μάλιστα, γνωστή για το στιλ της, μας δείχνει πως μπορούμε να δημιουργήσουμε ένα βραδινό minimal look που θα μας κάνει να ξεχωρίσουμε. Η παρουσιάστρια σε μία βραδινή έξοδο με τον σύντροφο της, επέλεξε να φορέσει μία μαύρη ψηλόμεση παντελόνα, η οποία αναδείκνυε την καλλίγραμμη σιλουέτα της και τη συνδύασε με ένα λευκό wrap πουκάμισο και ένα μαύρο blazer με χρυσά κουμπιά. Ολοκλήρωσε το look της με ένα ζευγάρι κλασικές μαύρες γόβες και μία δερμάτινη τσάντα.

Αυτό που μας έκανε να ξεχωρίσουμε το look της Τατιάνας Στεφανίδου είναι πως βασίζεται στην απλότητα και την ανεπιτήδευτη κομψότητα που προσφέρουν οι basic αποχρώσεις. Έτσι, την επόμενη φορά που δεν θα ξέρετε τι να φορέσετε σε μία βραδινή σας εμφάνιση, δημιουργήστε ένα σύνολο σε λευκές και μαύρες αποχρώσεις και να είστε σίγουρες πως θα ξεχωρίσετε.

NDP

 

NDP

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα