Ίσως είχατε κάνει και εσείς στα 00s το νέο κούρεμα της Alicia Keys
Splash News / Ideal Image

Οι τάσεις πάνε και έρχονται, δεν υπάρχει καμία αμφιβολία για αυτό. Από τα τσιμπιδάκια στα μαλλιά, μέχρι την περμανάντ, πολλά trends από όταν πηγαίναμε σχολειό –ή ακόμα και πιο πριν- έχουν κάνει δυναμικό comeback. Το τελευταίο; Το swoopy bob που μόλις έκανε η Alicia Keys!

A post shared by Alicia Keys (@aliciakeys) on

Το swoopy bob είναι το κούρεμα που δεν είναι ούτε καρέ, ούτε pixie cut, αλλά κάτι ενδιάμεσο και τις περισσότερες φορές είναι ασύμμετρο, με τη μία πλευρά να είναι αρκετά πιο μακριά από την άλλη. Το συγκεκριμένο κούρεμα ήταν huge τάση στις αρχές των 00s, με πολλές διάσημες να το έχουν υιοθετήσει στο παρελθόν. Αν πηγαίνατε και εσείς τότε γυμνάσιο, σίγουρα είχατε σκεφτεί να το τολμήσετε, αλλά όσες το κάνατε όντως καταλάβατε πόσο πολύ styling απαιτεί για να δείξει όμορφο.

Getty Images, Ίσως είχατε κάνει και εσείς στα 00s το νέο κούρεμα της Alicia Keys
Getty Images

Μία από τις πιο αγαπημένες μας εκδοχές του κουρέματος αυτού είχε επί χρόνια η Frankie Sandford, η τραγουδίστρια του pop συγκροτήματος από τη Βρετανία, The Saturdays. Κρίνοντας πάντως από το πόσο δημοφιλή είναι τα τελευταία χρόνια τα πιο κοντά κουρέματα, δεν αμφιβάλουμε πως και το συγκεκριμένο καρέ θα γνωρίσει ξανά στιγμές δόξας. Τώρα το τόλμησε η Alicia Keys, ποια θα είναι άραγε η επόμενη;

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα