Ίσως αυτή να είναι η πιο οικονομική τάση που μπορείτε να βάλετε στη γκαρνταρόμπα σας την άνοιξη
Simone Rocha SS18, Pixelformula

Δεν ξέρουμε αν το έχετε προσέξει, όμως η τάση του μίνιμαλ έχει αρχίσει να γίνεται κάπως «περσινά, ξινά σταφύλια» και εδώ και λίγο καιρό την εμφάνισή τους έχουν αρχίσει να κάνουν και πάλι τα έντονα χρώματα, τα μοτίβα και τα statement αξεσουάρ. Αυτό βέβαια σημαίνει ότι μπορείτε να δημιουργήσετε updated looks αφενός επαναφέροντας στο προσκήνιο πολύ παλιότερα κομμάτια της γκαρνταρόμπας σας, και αφετέρου αγοράζοντας απλώς κάποια εντυπωσιακά αξεσούαρ που σίγουρα -αν δεν είναι designer items- δεν κοστίζουν όσο ένα φόρεμα για παράδειγμα.

Μία από τις πιο ωραίες προτάσεις που είδαμε τον τελευταίο καιρό είναι αυτή της Simone Rocha. Σ’ αυτή την πασαρέλα λοιπόν τα μοντέλα φορούσαν hair clips με πέρλες που μας θύμισαν κάτι από τα παιδικά μας χρόνια και μας άρεσε πολύ το γεγονός ότι χαρίζουν έναν ρομαντισμό στο εκάστοτε σύνολο. Σε συνδυασμό με τα διακοσμημένα με πέρλες κοσμήματα επιπλέον, το αποτέλεσμα είναι υπέρκομψο και θηλυκό με πολύ μοντέρνο τρόπο. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε το ότι πολλές fashionistas ήδη έχουν δοκιμάσει την εν λόγω τάση.  


Και αν δεν είστε οπαδός της πέρλας ποιος είπε ότι δε μπορείτε να προσθέσετε στο look σας ένα hair clip εξίσου stylish; Η Alexa Chung για παράδειγμα, επέλεξε ένα διακοσμημένο με κρύσταλλα και όπως βλέπετε το αποτέλεσμα είναι εξίσου κομψό και σίγουρα τραβάει τα βλέμματα.

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα