Ίσως αυτά να είναι τελικά τα πιο άσχημα παπούτσια που έχουμε δει ποτέ σε πασαρέλα

Η αλήθεια είναι πως σπάνια βλέπουμε πράγματα που μας εκπλήσσουν στη μόδα πλέον. Υπάρχουν κάποια στοιχεία κάθε σεζόν που κάνουν εντύπωση αλλά σε πολύ λίγες περιπτώσεις «τρίβουμε τα μάτια μας» μπροστά σ’ αυτό που βλέπουμε. Πριν από λίγο καιρό είχαμε μιλήσει για δύο πολύ άσχημα παπούτσια που είδαμε σε πασαρέλες. Balenciaga και Loewe μας είχαν εκπλήξει με αυτά που πρότειναν και πραγματικά αναρωτιόμασταν αν υπάρχει κάποιος που θα τολμούσε να τα φορέσει.

ugg, y project boots

Τελικά βέβαια είδαμε κάτι που είναι ακόμα πιο περίεργο. Δεν έχουμε αποφασίσει αν είναι άσχημα αυτά τα παπούτσια για τα οποία θα μιλήσουμε, όμως σίγουρα είναι διαφορετικά και σίγουρα δε θα σκεφτόμασταν να τα φορέσουμε.

Όλοι ξέρετε τις μπότες UGG. Μπορεί να μην είναι ό,τι πιο κομψό και κολακευτικό για το πόδι, όμως ας παραδεχτούμε ότι είναι η καλύτερη επιλογή για το κρύο. Μπορείτε να τις βρείτε σε αμέτρητες παραλλαγές και χρώματα και να επιλέξετε αυτή που τελικά θεωρείτε ότι σας ταιριάζει. Και αν νομίζετε ότι ξέρετε όλες τους τις εκδοχές κάνετε λάθος, γιατί μόλις πριν από μερικές μέρες ήρθε ακόμα μία να προστεθεί στη λίστα και μάλιστα την είδαμε στην ανδρική Εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι. Το brand Υ Project λοιπόν συνεργάστηκε με τις UGG και παρουσίασε στην πασαρέλα ένα ζευγάρι thigh high μπότες, «κλασικές UGG με ένα twist» όπως χαρακτηριστικά ανέφερε o Glenn Martens, που είναι ο καλλιτεχνικός διευθυντής του. Εκτός από αυτές βέβαια, στην ίδια πασαρέλα είδαμε και άλλες παραλλαγές, πιο «φορέσιμες» αναμφισβήτητα.

ugg, y project

Αν και ξέρουμε πολύ καλά τη χρησιμότητα που έχει ένα ζευγάρι UGG για κάθε γκαρνταρόμπα, αυτές τις μπότες μάλλον δε θα τις φορούσαμε. Εσείς τι λέτε λοιπόν;

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα