Ισμήνη Νταφοπούλου: Το συγκινητικό μήνυμα μετά το τέλος του Miss Universe

H Ισμήνη Νταφοπούλου μπορεί να μην πέρασε στην τελική πεντάδα του διαγωνισμού, όμως η πρόκρισή της στις δεκαπέντε του Miss Universe, ήταν ικανή για να μας γεμίσει όλους μας εθνική υπερηφάνεια.

Το μοντέλο αμέσως μετά το τέλος, ανέβασε μια φωτογραφία της από τα backstage, την οποία συνόδευσε με ένα συγκινητικό μήνυμα, στέλνοντας την αγάπη της σε όλους όσους τη στήριξαν, όπως αναφέρει το Peoplegreece.com

Διαβάστε το μήνυμά της:

«Oκ, μπορεί να μην κέρδισα το στέμμα αλλά κοιτάξτε όλη την αγάπη και την υποστήριξη που πήρα από όλους τους ανθρώπους μου και ανθρώπους από όλο τον κόσμο. Οι λέξεις δεν μπορούν να περιγράψουν τι τιμή ήταν για μένα να εκπροσωπήσω τη χώρα μου και πόσο ευγνώμων είμαι για όλους εσάς που με πιστέψατε και με υποστηρίξατε. Γυρνώντας απόψε αυτή τη σελίδα, θέλω να στείλω όλη την αγάπη και τα φιλιά μου σε καθένα από εσάς. Και μη ξεχνάτε! Η εσωτερική ομορφιά είναι αυτή που κάνει τους ανθρώπους να λάμπουν. Μείνετε θετικοί, πάντα να χαμογελάτε από την καρδιά σας. Η ζωή είναι όμορφη, είναι πάντα το ταξίδι που μετρά! Καληνύχτα Μαϊάμι, καλημέρα Ελλάδα!».

Δείτε τη φωτογραφία που ανέβασε:

ismini ntafopoulou..

Διαβάστε ακόμα:

Ισμήνη Νταφοπούλου: Και Star Hellas και super sexy

Ισμήνη Νταφοπούλου: «Με σταματούσαν συνέχεια και μου έλεγαν “Είσαι η Megan Fox;”»

Ισμήνη Νταφοπούλου: Την ξέρεις αλλά δεν το ξέρεις!

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα