Isabel Marant x L’Oréal Paris: Η συλλογή που θα κάνει το french chic μακιγιάζ παιχνιδάκι

Η Γαλλίδα σχεδιάστρια, Isabel Marant δημιουργεί την 1η της σειρά μακιγιάζ, σε συνεργασία με την L’Oréal Paris. Εισχωρώντας στον κόσμο της Νο1 μάρκας ομορφιάς, η εμβληματική σχεδιάστρια Isabel Marant σχεδιάζει την πιο easy-to-wear make up κολεξιόν, ακολουθώντας την έμπνευση που κάνει τα σχέδιά της τόσο δημοφιλή και την ίδια έναν από τους πιο επιδραστικούς ανθρώπους στο χώρο της μόδας. Το όνομά της “Isabel Marant” έχει συνδεθεί άρρηκτα με το Parisian Chic. Το 1994 ιδρύει το ομώνυμο label, το οποίο γίνεται συνώνυμο του πρωτοποριακού και κοσμοπολίτικου στυλ της ενώ η αυτοπεποίθηση, η αυθεντικότητά και η άψογη εφαρμογή που αντανακλούν οι συλλογές της, είναι τα στοιχεία που την καθιέρωσαν στο prêt-a-porter. Χωρίς προκαταλήψεις, με νοοτροπία βαθιά ριζωμένη στη Γαλλική κουλτούρα, το brand Isabel Marant αγκαλιάζει με ενθουσιασμό όλες τις γυναίκες και επιδιώκει τη διαφορετικότητα.

Από την Άγρια Δύση της Αμερικής έως τους δρόμους της μεγαλούπολης που αποκαλεί «σπίτι της», η  Isabel Marant  μας ταξιδεύει νοερά μέσα από τις συλλογές της στην πασαρέλα. Τώρα συνεργασία με τη L’Oréal Paris περνάει τα σύνορα του κόσμου της ομορφιάς, έχοντας ως όπλο της το πιο σημαντικό ατού της: “ready-to-wear” make up, για all day looks, που μπορείς να έχεις μαζί σου, στην τσάντα σου! “Πάντα ερμήνευα το prêt-a-porter στη μόδα, κυριολεκτικά και δεν θα μπορούσα να είμαι πιο ενθουσιασμένη που μου δίνεται η ευκαιρία να κάνω το ίδιο και με μια σειρά on-the-go make up σε συνεργασία με τη L’Oréal Paris”  δηλώνει η Isabel Marant. “Ήταν όνειρό μου να ασχοληθώ με τον πρωτοποριακό κόσμο της ομορφιάς και του make up και να δημιουργήσω μια σειρά με τα every day make-up essentials, που μπορεί κάθε γυναίκα να τη φορέσει, από το πρωί μέχρι το βράδυ”, συνέχισε.

Αυτή η συνεργασία είναι απολύτως σύγχρονη: συνώνυμη με Παριζιάνική κομψότητα, η Isabel Marant είναι μια από τις καλύτερες αυτοδημιούργητες σχεδιάστριες στις μέρες μας. Απολύτως αληθινή στον εαυτό της και ανεξάρτητη, είναι η ιδανική συνεργάτιδα για την εταιρία, στην προσπάθεια μας να μοιραστούμε το όραμά μας για κάθε γυναίκα «Γιατί σας αξίζει»” δήλωσε ο Pierre-Emmanuel Angeloglou, L’Oréal Paris Global Brand President.Isabel Marant x L’Oréal Paris

Για την επικείμενη συλλογή, η L’Oréal Paris και η σχεδιάστρια Isabel Marant ενώνουν τις δυνάμεις τους, μετουσιώνοντας το casual chic που χαρακτηρίζει την αισθητική της σχεδιάστριας στα πιο περιζήτητα make up προϊόντα για την καθημερινή περιποίηση, για ένα άψογο αποτέλεσμα που διαρκεί από το πρωί έως το βράδυ.  Πέντε καταπληκτικά αλλά και πρακτικά προϊόντα, σε σκιές ματιών, ρουζ και κραγιόν αναδεικνύουν τον πιο γοητευτικό εαυτό σου, είτε θες να δείχνεις φυσική με ένα κομψό au naturel look ή να δημιουργήσεις το πιο εντυπωσιακό smoky eyes look για μια βόλτα, βράδυ στην πόλη.

Επενδύοντας στη συνεργασία της L’Oréal Paris με το Paris Fashion Week, στόχος είναι να τα looks των επιδείξεων μόδας, να έρθουν πιο κοντά στην καθημερινότητα των γυναικών. Η αποκλειστική συλλογή L’Oréal Paris x Isabel Marant θα κάνει την πρώτη της εμφάνιση στο Paris Fashion Week SS19, στις 27 Σεπτεμβρίου 2018.

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα