Ήρθε η ώρα να κάνετε τη ζωή στο γραφείο πιο όμορφη με τα προϊόντα Bioten

Η καθημερινότητα στο γραφείο μπορεί να γίνει σκληρή για την εργαζόμενη γυναίκα με υποχρεώσεις, email που εκκρεμούν, έκτακτα meeting και απαιτήσεις που διαρκώς αυξάνονται. Αν νιώθετε πως χάνετε την ψυχραιμία και την καλή σας διάθεση, μην εγκαταλείπετε την προσπάθεια γιατί σας έχουμε τη λύση.

Συγκεντρώσαμε μερικά tips για να κάνετε τις ώρες στο γραφείο πιο ευχάριστες και παραγωγικές, οργανώνοντας καλύτερα τον χρόνο και τον χώρο σας και κυρίως χωρίς να παραλείπετε να φροντίζετε τον εαυτό σας!

Κρατήστε σημειώσεις

Η λύση για μια σωστή οργάνωση βρίσκεται στις σημειώσεις. Διαλέξτε post-it σε χρώματα που σας αρέσουν, σημειώστε τις υποχρεώσεις που έχετε μέσα στη μέρα και κολλήστε τα σε εμφανή σημεία. Μόλις ολοκληρώνετε κάποια, πετάξτε το χαρτάκι και θα νιώσετε αμέσως το βουνό από υποχρεώσεις να μικραίνει και τη μέρα σας ήδη πιο παραγωγική!

Οργανώστε το χώρο σας

Βάσει μελετών, όταν οργανώνουμε καλύτερα το χώρο μας αυξάνεται κι η παραγωγικότητά μας. Φροντίστε λοιπόν, να υπάρχει μια τάξη στο γραφείο σας, και αρχειοθετήστε τα έγγραφά σας ώστε να μπορείτε να βρείτε την πληροφορία που χρειάζεστε εύκολα και γρήγορα. Σε αυτό μπορούν να βοηθήσουν αντικείμενα, όπως μία μικρή συρταριέρα γραφείου, ένα σουβέρ, μια μολυβοθήκη που θα σας υπενθυμίζουν την σωστή θέση των πραγμάτων. Μπορείτε επίσης, να επενδύσετε σε ένα μικρό φυτό εσωτερικού χώρου, ή σε προσωπικά αντικείμενα που σας κάνουν να νιώθετε οικεία, για να ομορφύνετε το γραφείο σας.

Περιποιηθείτε τον εαυτό σας

Κατά τη διάρκεια μιας δύσκολης ημέρας στο γραφείο ίσως παραλείπετε να αφιερώσετε χρόνο σε θέματα προσωπικής φροντίδας. Είναι σημαντικό όμως να διατηρούμε μια beauty ρουτίνα και στο γραφείο, καθώς συμβάλλει τόσο στη θετική μας διάθεση όσο και στην προσωπική μας υγιεινή. Το Bioten Lip Balm και την Bioten Xpress Absorb Hand Cream. Το Bioten Lip Balm ‘’SΟS my lips’’ είναι μια η ιδανική λύση αν νιώθετε τα χείλη σας ξηρά. Ένα προϊόν που καταπραΰνει και επανορθώνει τα ταλαιπωρημένα χείλη, καθώς οι μοναδικές του ιδιότητες βοηθούν στην αποτελεσματική φροντίδα και ενυδάτωσή τους. Εναλλακτικά, μπορείτε να επιλέξετε το bioten Lip balm “Shine my lips!” που φροντίζει και ενυδατώνει τα χείλη, ενώ προσφέρει μια διακριτική ροζ λάμψη-οπότε δεν χρειάζεται να ανησυχείτε εάν ξεχάσετε το κραγιόν σας. Τέλος, η κρέμα χεριών Xpress Absorb Hand Cream με την ειδική, ultra ελαφριά, μη λιπαρή σύνθεσή της σε συνδυασμό με την άμεση απορρόφηση της σας χαρίζει την ενυδάτωση που χρειάζεστε, προσφέροντας παράλληλα μια αίσθηση άνεσης που θα σας φτιάξει τη διάθεση και θα σας αναζωογονήσει.

bioten lip balm

Ακολουθήστε τα παραπάνω tips και χαρίστε στον εαυτό σας την όμορφη καθημερινότητα που του αξίζει!

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα